Nothamnsbacken 3

Nothamnsbacken 3

Slutpris

2 300 000 kr


Nothamn— Väddö— Norrtälje

Nothamnsbacken 3


Slutpris
2 300 000 kr

Nothamn— Väddö— Norrtälje

Havsnära fritidshus med garage och gästhus!

Varmt välkommen till Nothamnsbacken 3.
Högt belägen med havsutsikt i söder ligger detta vinterbonade fritidshus om 45 kvm med gästhus och garage på en havsnära tomt om 2 554 kvm med endast 230 m till havet.

Här välkomnas du av en hemtrevlig, halvinglasad terrass med havsutsikt. Huset är välplanerat om 45 kvm, fördelat på hall, två sovrum, kök, vardagsrum, dusch/tvättrum, kontor/sovrum samt toalett. I vardagsrummet finns en braskamin vilket bidrar till en hög mysfaktor och fungerar som uppvärmning under de kallare månaderna. På baksidan av huset finns ett altandäck där ni kan njuta av solen och utsikten!

På tomten finns idag ett gästhus om ca 8 kvm, större garage med plats för bil, snickarbänk och förvaring. I anslutning till garaget finns en tvättstuga med gott om utrymme för ytterligare förvaring. Den insynsskyddade bergs- och skogstomten erbjuder vacker utsikt, goda odlingsmöjligheter och omgiven av mycket tall och grann.

Byggrätt enligt detaljplan är 100 kvm för huvudbyggnad, 40 kvm för komplementbyggnad, attefallshus och friggebod.

Nere vid vattnet har man del i Måsgrundets samfällighet som delar en liten udde med strand, bryggor, klippor samt en egen liten sjöbod. I närheten finns även en fin grillplats, den stora sandstranden vid Skottviken och den vackra fiskehamnen Nothamn.

Från Nothamn är det ca 3,5 km till SL-buss 637 mot Stockholm/Norrtälje, ca 8 km till Älmsta som erbjuder flera restauranger och caféer, välsorterad ICA supermarket, vårdcentral, apotek m.m. Sommaridyllen Grisslehamn ligger ca 10 km nordost från Älmsta och där finns fiskaffär, gästhamn, Ålandsbåt, SPAhotellet havsbaden m.m.

Visning kommer att hållas torsdag den 24/8 kl:16:30, anmälan till mäklaren görs via sms eller mejl.


Boarea/biarea
45/8 kvm
Driftkostnad
1 750 kr/år
Tomtarea
2 554 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-09-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Nothamnsbacken såldes av oss 2023-09-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Nothamnsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.