Nothamnsvägen 108

Nothamnsvägen 108

Slutpris

2 700 000 kr


Nothamn— Väddö— Norrtälje

Nothamnsvägen 108


Slutpris
2 700 000 kr

Nothamn— Väddö— Norrtälje

Ljust och fräscht i perfekt solläge

Välkommen till detta toppfräscha, vinterbonade fritidshus om 55 kvm med vattentoalett på en plan och solig trädgårdstomt om hela 3075 kvm i lugnt och avskilt läge.

Huset som löpande renoverats de senaste 20 åren har nytt välutrustat kök med diskmaskin och vinkyl, badrum med vattentoalett och godkänt avlopp från 2000. Här finns också två bra sovrum med ljusa fräscha ytskikt samt ett stort vardagsrum med murad öppen spis och utgång samt stora fönster mot den stora soliga altanen i söder och väster. Huset är anslutet till bredband via fiber.

Den stora plana trädgårdstomten bjuder på fina gräsytor för lek och spel. Här finns välordnad köksträdgård i pallkragar samt flera äppelträd, körsbärsträd, björnbär, rabarber, vinbär. Längs huset i söder och väster löper en stor altan med sol hela dagen och som ansluter till den vedeldade badtunnan där man kan njuta av ett kvällsdopp. På tomten finns också en nybyggd gäststuga med snickarbod om ca 15 kvm.

Tomten ligger lugnt belägen på återvändsgata med endast tre hus och med fin anslutning till Nothamn bara ca 1km bort som är en vacker fiskehamn med möjlighet till bad från bryggor eller klippor. I skottviken ca 1,3 km från huset finns en stor vacker sandstrand för den som hellre badar med sand mellan tårna. Ca 2 km till buss SL 637 vid Edeby samt 6,7 km till Älmsta som erbjuder välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, flera restauranger m.m. I området finns flera gårdsbutiker där man kan handla allt från kalkon och kött till lokalt framställd ost och glass. Fastigheten har 1/3 del av samfälligheten S31 som äger vägen samt marken bredvid huset.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
55/14,5 kvm
Driftkostnad
18 867 kr/år
Tomtarea
3 075 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Nothamnsvägen såldes av oss 2021-04-09. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Nothamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.