Ortalavägen 311 / Ortala / Väddö / Norrtälje

Unikt sjöställe

Slutpris
7 500 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
34 150 kr/år
Tomtarea
12 374 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ortalavägen såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortalavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ortala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta unika boende om 80 kvm samt garage och 2 gästlägenheter om totalt ca 335 kvm med högsta tänkbara standard på en parkliknande trädgårdstomt om 12374 kvm med strålande utsikt över Väddöviken och den rejäla brygganläggningen med bastu och sjöbod.

Det påkostade huset har renoverats med exklusiva materialval och har en öppen planlösning med stora fönster mot vattnet som binder samman den sociala delen med altanen. Här hittar ni ett välutrustat kök med vedspis och taket öppet till nock i öppen plan mot den stora matplatsen för 6-8 gäster, stora glaspartier i söder och utgång till altanen mot vattnet. Vardagsrum med murad öppen spis och insats samt ett badrum med dusch, handfat, WC, tvättmaskin och torktumlare. På övre plan disponeras hela golvytan som ett stort sovrum.

Den stora garagebyggnaden rymmer 6 garageplatser och en stor tvätthall samt verkstad i nedre plan. Här finns all utrustning som du kan drömma om som motorintresserad, från verkstad med blanka klinkersgolv till avancerade fläktanläggningar i tvätthallen, allt är byggt för proffsbruk och mycket påkostat. På övre plan finner ni två stycken gästlägenheter om ca 80 respektive 30 kvm, där den större har balkong med strålande sjöutsikt, spaanläggning, badrum och sovrum. Den mindre lägenheten har sovrum, kök och badrum.

Den stora parkliknande tomten har fina gräsytor och lång fin strandlinje, ordnad uppfart med rejäla grindstolpar och trädgårdsbelysning. Här finns en rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup och helgjuten sjösättningsramp, sjöbod och flytande bastu.

Byggrätt enligt detaljplanen om 120 byggare för huvudbyggnad.

Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.