Ortalavägen 311

Ortalavägen 311

Slutpris

7 500 000 kr


Ortala— Väddö— Norrtälje

Ortalavägen 311


Slutpris
7 500 000 kr

Ortala— Väddö— Norrtälje

Unikt sjöställe

Välkommen till detta unika boende om 80 kvm samt garage, tvätthall, verkstad och 2 gästlägenheter om totalt ca 335 kvm med högsta tänkbara standard på en parkliknande trädgårdstomt om 12374 kvm med strålande utsikt över Väddöviken och den rejäla brygganläggningen med bastu och sjöbod.

Det påkostade huset har renoverats med exklusiva materialval och har en öppen planlösning med stora fönster mot vattnet som binder samman den sociala delen med altanen. Här hittar ni ett välutrustat kök med vedspis och taket öppet till nock i öppen plan mot den stora matplatsen för 6-8 gäster, stora glaspartier i söder och utgång till altanen mot vattnet. Vardagsrum med murad öppen spis och insats samt ett badrum med dusch, handfat, WC, tvättmaskin och torktumlare. På övre plan disponeras hela golvytan som ett stort sovrum.

Den stora garagebyggnaden rymmer 6 garageplatser och en stor tvätthall samt verkstad i nedre plan. Här finns all utrustning som du kan drömma om som motorintresserad, från verkstad med blanka klinkersgolv till avancerade fläktanläggningar i tvätthallen, allt är byggt för proffsbruk och mycket påkostat. På övre plan finner ni två stycken gästlägenheter om ca 80 respektive 30 kvm, där den större har balkong med strålande sjöutsikt, spaanläggning, badrum och sovrum. Den mindre lägenheten har sovrum, kök och badrum.

Den stora parkliknande tomten har fina gräsytor och lång fin strandlinje, ordnad uppfart med rejäla grindstolpar och trädgårdsbelysning. Här finns en rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup och helgjuten sjösättningsramp, sjöbod och flytande bastu.

Byggrätt enligt detaljplanen om 120 kvm för huvudbyggnad. Möjlighet till omgående tillträde!

Välkommen på visning


Boarea/biarea
80/335 kvm
Driftkostnad
34 150 kr/år
Tomtarea
12 374 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-07-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ortalavägen såldes av oss 2020-07-10. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortalavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.