Ramviksvägen 16

Ramviksvägen 16

Slutpris

1 520 000 kr


Väddö— Norrtälje

Ramviksvägen 16


Slutpris
1 520 000 kr

Väddö— Norrtälje

Renoveringschans med optimal planlösning

Längst in på en återvändsgata, ca 250 m från vattnet med bad och båtplats, på plan och fin trädgårdstomt om 1 998 kvm ligger detta vinterbonade fritidshus om 66 kvm med optimal planlösning.

Den plana och fina trädgårdstomten bjuder på stora gräsytor för lek och spel, uppvuxna fruktträd, blommande buskar, perenna växter och ett växthus. Lugnt och fint läge längst in på lugn återvändsgata med en vacker stig som leder ner till stranden där det finns både bad och båtplats. Från stranden når man snabbt ut i en vacker skärgård med små badöar, vikar och kanaler som är drömmen för storfiskaren och tvärs över fjärden ligger en charmig skärgårdskrog.

Huset har en optimal planlösning för barnfamiljen med tre sovrum, ljust rymligt kök, badrum och vardagsrum med braskamin. Här kan du forma ditt drömboende från grunden med de ytskikt du själv önskar. Uthus om ca 24 kvm med gästrum och förråd.

Från huset är det bara 450 m till buss 645 mot Norrtälje, ca 10 km till Älmsta som är närmsta tätort och erbjuder välsorterad ICA supermarket, restauranger, apotek, vårdcentral, skola, m.m.

Välkommen


Boarea
66 kvm
Driftkostnad
31 050 kr/år
Tomtarea
1 998 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ramviksvägen såldes av oss 2020-04-17. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ramviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.