Senneby havsväg 55 / Väddö / Norrtälje

Fritidshus med närhet till havet!

Slutpris
951 000 kr
Boarea/biarea
24/20 kvm
Driftkostnad
11 123 kr/år
Totalareal
2 105 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Senneby Havsväg såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Senneby Havsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Senneby Havsväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Senneby stugområde. Här erbjuds ett fritidshus med en vacker tomt som är en blandad skogs- och trädgårdstomt med lite berg i dagen och du har sol hela dagen.
Tillgång genom samfällighet att ha båtplats och en fantastiskt vacker sandstrand som leder ut i havet.
Området är lugnt och fridfullt med närhet till Älmsta där det finns restauranger, livsmedelsbutik, golfbana och en massa andra aktiviteter som blommar upp under sommartid.
Gångavstånd till havet för den som gillar att bada. Byggnaderna består av en huvudbyggnad om 24 kvm, ett gästhus om ca 10 kvm och en friggebod. Altanen som renoverades 2015 binder ihop samtliga byggnader och skapar en naturlig samlingspunkt.
Inom cykelavstånd finns en lokal fiskare som säljer färsk fisk och hos Senneby Trädgård köper du dina lokalproducerade grönsaker.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration