Senneby havsväg 68 / Senneby / Väddö / Norrtälje

Fritidshus i mysiga Senneby med bra läge.

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
ca 39 kvm
Driftkostnad
13 410 kr/år
Tomtarea
2 442 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Senneby Havsväg såldes av oss 2020-03-08. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Senneby Havsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Senneby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugnt och avskilt läge med en mysig och insynsskyddad tomt ligger detta fritidshus om 39 kvm + 24 kvm, på en stor fin tomt om 2442 kvm med stora gräsytor i soligt söderläge. På tomten finns äppelträd, röda och svarta vinbär.

Hus 1 har två bra sovrum och ett stort härligt vardagsrum med braskamin. Här finns även ett arbetskök och toalett med handfat och mulltoa.

Hus 2 består av ett stort rum med braskamin samt ett duschrum med en rymlig bastu. Här finns förutom dusch även en mulltoa.

Huset kommer säljas möblerat samt med friskrivningsklausul.

Man har tillgång, genom samfällighet, att ha båtplats och en fantastiskt vacker sandstrand som leder ut i havet.
Området är lugnt och fridfullt med närhet till Älmsta där det finns restauranger, livsmedelsbutik, golfbana och massa andra aktiviteter som blommar upp under sommartid.

Gångavstånd till havet för den som gillar att bada.
Inom cykelavstånd finns en lokal fiskare som säljer färsk fisk och hos Senneby Trädgård köper du dina lokalproducerade grönsaker.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.