Senneby skogsväg 5 / Väddö / Norrtälje

Charmigt fritidshus i populärt område på Väddö!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
51 kvm
Driftkostnad
14 150 kr/år
Tomtarea
2 290 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-09-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Senneby Skogsväg såldes av oss 2017-09-05. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Senneby Skogsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Senneby Skogsväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva detta trevliga fritidshus om 51 kvm med helt insynsskyddad uteplats i sydvästläge i populärt område!

Huset ligger på en härligt varierad natur/trädgårdstomt om hela 2290 kvm. Här finner vi både en del tallskog, blåbärsris, vackra berg i dagen och en stor plan gräsmatta som passar perfekt för sommarens lekar och spel. Huset ligger ca 600 meter från vackra Ålandshav, klippor och små stränder. Tar vi oss lite längre, ca 900 meter, finner vi också en större sandstrand som är mycket omtyckt i området!

Huset som är byggt i vinkel har en perfekt planlösning med två sovrum, duschrum samt kök och vardagsrum i öppen plan. Stora fönster och glasad altandörr mot den härligt soliga insynsskyddade uteplatsen. Här finns också en gäststuga om ca 10 kvm.

Samfälligheten är välskött och har tillgång till en gemensam fotbollsplan och grillplats vid havet. Det finns också möjlighet till båtplats/uppläggningsplats för båt via samfälligheten.

Inom cykelavstånd finns en lokal fiskare som säljer färsk fisk, lokalproducerade grönsaker, en golfbana och Sandvikens camping med kiosk. På väg mot Sandvikens camping finner vi också ett område med klippor ut mot havet som bildar små varma bassänger som är mycket populära att bada i!

Hela Väddö erbjuder fantastiska dagsutflykter och för den som vill ta sig lite längre finns Grisslehamn med restauranger, kultur och nöjen. Härifrån utgår också Eckerö-linjen med 2 avgångar per dag till Åland. I Grisslehamn renoveras just nu också ett SPA-hotell som ska öppna inom kort. På lite närmare håll finner vi Älmsta centrum med Ica-affär, restauranger och andra nöjen! Området och bygden erbjuder helt enkelt något för alla!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration