Tallbacken 10

Tallbacken 10

Slutpris

3 750 000 kr


Älmsta— Väddö— Norrtälje

Tallbacken 10


Slutpris
3 750 000 kr

Älmsta— Väddö— Norrtälje

Välbyggd enplansvilla med centralt läge

Nu finns chansen att förvärva en rejält byggd enplansvilla i centralt läge i Älmsta! Här bor hela familjen på 144 kvm med optimal planlösning. Fyra sovrum, kök och vardagsrum i halvt öppen lösning vilket är en dröm för familjens logistik och sociala umgängen. Köket går i en hemtrevlig blå nyans och är byggt av genuina material och har nya vitvaror. Matplatsen vid fönstret ger en fin överblick mot trädgården och rymmer många. Större middagar kan man även spendera i vardagsrummet där god plats för matsalsmöbler finns, men även en stor soffgrupp. Huset är utformat med burspråk och fina, unika vinklar. Master bedroom är placerat längst in i huset för avskildhet samt vägg i vägg med det mysiga badrummet innehållande bastu och relaxdel. Här kommer du dessutom direkt ut till altanen där spabadet står och väntar...

I husets andra del finns resterande tre sovrum, tvättstuga/groventré, rymlig hall och gäst-wc. Plats för en stor familj med andra ord.

Trädgården är omgärdad av oxelhäck, brudspirea och rosor som både skärmar av och pryder tomten. Fina gräsytor för lek och bollspel samt den stora altanen där platser finns för solens alla lägen. Carport med förråd och gästrum är både praktiskt och bekvämt.

Tallbacken ligger centralt i Älmsta med ca 400 m till skola/förskola samt 300 m till mataffär och bussar mot Norrtälje och resten av kommunen.

Välkommen på visning i ett välskött hus där det bara är att flytta in!


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
22 698 kr/år
Tomtarea
1 514 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.