Väddö Backaslingan 27 / Väddö-Backa / Väddö / Norrtälje

Sommartorp i lugnt läge vid vattnet

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea/biarea
25/25 kvm
Driftkostnad
8 575 kr/år
Totalareal
2 155 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Väddö Backaslingan såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Väddö Backaslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö-Backa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta härliga sommartorp om ca 25 kvm plus sovloft och attefallshus på en stor plan, uppvuxen trädgårdstomt om 2 155 med syrén, kaprifol och pioner, samt viss säsongsvis sjöglimt.

Det charmiga gamla torpet är ett av områdets äldsta och är känt som Bernards stuga efter en tidig ägare som var sjöman. Här är det genomgående furugolv som målats i hall och vardagsrum, ljusa fina färger och en somrig tapet i vardagsrummet. Rymligt kök med en fin gammal fungerande vedspis och matplats framför fönstret mot gården. På övre plan är det ett stort sovloft med plats för fyra bäddar och som kan delas av till två rum om så önskas. Här finns även ett nybyggt Atterfallshus om ca 20 kvm med ett sovrum och allrum med fina ljusa materialval, stora fönster och en stor härlig altan i kvällssolsläge. Uthus om ca 10 kvm som rymmer snickarbod/förråd, utedass (med separett toalett) och ett vidbyggt duschutrymme.

Den stora härliga tomten har sol hela dagen, stor plan gräsyta för lek och spel, en liten köksträdgård samt vackra bär och prydnadsbuskar. Här finns syrén, kaprifol, schersmin, hortensia, pioner, vinbär och smultron, ekar, lindar och björkar. Humle vid förstukvisten. På våren är här fullt med vitsippor och viss sjöglimt ner mot vattnet.

Huset ligger lugnt beläget långt från trafikerade vägar, men ändå bara 450 meter från busshållplats SL636 från Norrtälje/Stockholm och ca 1,2 km till Väddö Backa affär som är öppen året runt. Till fastigheten hör servitut på båtplats vid vattnet framför fastigheten (ca 350 m), där finns dock idag ingen brygga, istället badar och solar man vid badet vid Backa brygga ca 450m från huset.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.