Väddö Backaslingan 27

Väddö Backaslingan 27

Slutpris

1 750 000 kr


Väddö-Backa— Väddö— Norrtälje

Väddö Backaslingan 27


Slutpris
1 750 000 kr

Väddö-Backa— Väddö— Norrtälje

Sommartorp i lugnt läge vid vattnet

Välkommen till detta härliga sommartorp om ca 25 kvm plus sovloft och attefallshus på en stor plan, uppvuxen trädgårdstomt om 2 155 med syrén, kaprifol och pioner, samt viss säsongsvis sjöglimt.

Det charmiga gamla torpet är ett av områdets äldsta och är känt som Bernards stuga efter en tidig ägare som var sjöman. Här är det genomgående furugolv som målats i hall och vardagsrum, ljusa fina färger och en somrig tapet i vardagsrummet. Rymligt kök med en fin gammal fungerande vedspis och matplats framför fönstret mot gården. På övre plan är det ett stort sovloft med plats för fyra bäddar och som kan delas av till två rum om så önskas. Här finns även ett nybyggt Atterfallshus om ca 20 kvm med ett sovrum och allrum med fina ljusa materialval, stora fönster och en stor härlig altan i kvällssolsläge. Uthus om ca 10 kvm som rymmer snickarbod/förråd, utedass (med separett toalett) och ett vidbyggt duschutrymme.

Den stora härliga tomten har sol hela dagen, stor plan gräsyta för lek och spel, en liten köksträdgård samt vackra bär och prydnadsbuskar. Här finns syrén, kaprifol, schersmin, hortensia, pioner, vinbär och smultron, ekar, lindar och björkar. Humle vid förstukvisten. På våren är här fullt med vitsippor och viss sjöglimt ner mot vattnet.

Huset ligger lugnt beläget långt från trafikerade vägar, men ändå bara 450 meter från busshållplats SL636 från Norrtälje/Stockholm och ca 1,2 km till Väddö Backa affär som är öppen året runt. Till fastigheten hör servitut på båtplats vid vattnet framför fastigheten (ca 350 m), där finns dock idag ingen brygga, istället badar och solar man vid badet vid Backa brygga ca 450m från huset.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
25/25 kvm
Driftkostnad
8 575 kr/år
Tomtarea
2 155 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-08-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Väddö Backaslingan såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Väddö Backaslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.