Hasseluddsvägen 11
Hasseluddsvägen 11
Sebastian Wallster, ansvarig mäklare i Täby & Danderyd
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Sebastian Wallster

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Hasseluddsvägen 11


Uthamra Strand— Vallentuna

Hasseluddsvägen 11


Kommande försäljning

Uthamra Strand— Vallentuna

Arkitektperfektion med ett av områdets vackraste lägen

ANMÄL INTRESSE PÅ KNAPPEN "ANMÄL INTRESSE". I DAGSLÄGET KAN VI INTE MEDDELA NÄR EN VISNING KAN BLI AKTUELL, MEN KOMMER ÅTERKOMMA TILL DIG PER MAIL SÅ SNART VI KAN ERBJDA DIG EN VISNING.

Välkommen till detta extraordinära arkitektiritade stenhus med en sagolik planlösning, ett underbart solläge och en makalös utsikt.

Här är ingenting lämnat åt slumpen – varje detalj är utformad med omsorg och tanke på din komfort och livsstil. Njut av ljuset och utsikten som ger dig en unik tavla med sjöutsikt varje dag - från samtliga rum.

Huset har en totalyta om ca 200 m² och erbjuder tre rymliga sovrum med gott om plats för hela familjen. Mastersovrummet är inte bara en plats att sova på – det är en fristad med sin utsikt och med ett funktionellt dressingroom. Denna perfekta reträtt ger dig gott om utrymme, och i direkt anslutning finns också ett stort badrum.

Köket har byggts med två ledord. Det ska vara kul att laga mat här – och det ska vara ett nav med gott om plats för både matlagning och umgänge. Någon sa att hörnskafferiet är den bästa kvadratmetern i huset, är du en foodie så håller du med.

Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrummet med sin 3,6 meter i takhöjd skapar en känsla av rymd och gemenskap, perfekt för middag med både familjen och alla vänner. Och så utsikten, ständigt närvarande oavsett vilket fönster du väljer att blicka ut genom.

Från kök och matplats når ni vinterträdgården. Utsikten från vinterträdgården genom glasräcket kommer trollbinda er många timmar från tidig vår till solig höstdag eller kväll.
Gå ut från vinterträdgården så möter ni en magnifik takterrass som ger er en utsikt över hela Vallentunasjön samtidigt som ni kan njuta av att solens allra sista strålar försvinner bakom trädtopparna på andra sidan sjön.

En trappa ner, genom allrummets dubbeldörrar, som i öppet läge helt suddar ut gränsen mellan inne och ute, välkomnas ni till en ombonad trädgård med en vacker pergola som blickfång och utsikt över sjön. Ett helt insynsskyddat paradis där ni kan njuta av avkopplande dopp i utespaet, lek på den stora gräsmattan eller sitta och njuta i solstolen. Läget i sydväst borgar för sol från morgon till kväll.

Ta ett bastubad efter vinterns skridskotur på sjön, eller sjunk ner i spabadet en fredagkväll, blicka upp mot stjärnhimlen och bara njut.

Huset har byggts med stor omsorg i varje detalj. Här finns det så mycket mer som du verkligen kommer uppskatta men som inte syns på bild. Som exempel kan nämnas att hela konstruktionen är i sten, så även bjälklag vilket ger en solid känsla och hög inomhuskomfort. Tyst, svalt på sommaren och ombonat på vintern - när snön faller och brasan sprakar i den öppna spisen.

Detta är inte bara ett hus, det här är en livsstil. Ett hem som inte bara uppfyller dina behov utan överträffar dina förväntningar.

På Hasseluddsvägen 11 hittar du inte bara ett hem, du hittar ditt drömboende.


Boarea/biarea
188/22 kvm
Driftkostnad
53 440 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
5,5 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta Sebastian för mer information kring Hasseluddsvägen 11.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg


Här är ingenting lämnat åt slumpen – varje detalj är utformad med omsorg och tanke på er komfort och livsstil.
Tack vare den goda arkitekturen har man skapat ett hus med sjöutsikt från samtliga rum.
Utsikt, sol och ljus har varit hörnstenar när bostaden skapa

Här är ingenting lämnat åt slumpen – varje detalj är utformad med omsorg och tanke på er komfort och livsstil. Tack vare den goda arkitekturen har man skapat ett hus med sjöutsikt från samtliga rum.

Väggar i sten och mellanbjäljklag i betong ger en solid känsla och inomhuskomfort som måste upplevas. Det är tyst, men materialet andas naturligt och känns aldrig instängt. Svalt på sommaren, varma sköna golv på vintern. Huset är byggt med stor omsorg i varje detalj. Här finns det så mycket mer som
Utsikt, sol och ljus har varit hörnstenar när bostaden skapa

Här är ingenting lämnat åt slumpen – varje detalj är utformad med omsorg och tanke på er komfort och livsstil. Tack vare den goda arkitekturen har man skapat ett hus med sjöutsikt från samtliga rum.

Sten och betong skapar en oöverträffad komfort.

Väggar i sten och mellanbjäljklag i betong ger en solid känsla och inomhuskomfort som måste upplevas. Det är tyst, men materialet andas naturligt och känns aldrig instängt. Svalt på sommaren, varma sköna golv på vintern. Huset är byggt med stor omsorg i varje detalj. Här finns det så mycket mer som

En trappa ner, genom allrummets dörrparti, som i öppet läge helt suddar ut gränsen mellan inne och ute välkomnas du till husets ombonade trädgård.
Ett helt insynsskyddat paradis där du kan njuta av avkopplande dopp i utespaet, lek på den stora gräsmattan eller bara njuta i solen.
Ditt eget paradis.

En trappa ner, genom allrummets dörrparti, som i öppet läge helt suddar ut gränsen mellan inne och ute välkomnas du till husets ombonade trädgård. Ett helt insynsskyddat paradis där du kan njuta av avkopplande dopp i utespaet, lek på den stora gräsmattan eller bara njuta i solen.
Fakta

01
Beskrivning
Boarea

188 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)

Biarea

22 kvm

Tomtarea

1 200 kvm

Rum

5,5 (3 sovrum)

Fastighetsbeteckning

VALLENTUNA KRAGSTA 1:96


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

2-plans hus

Byggnadsår

2009

Standardpoäng

32

Grund

Platta på mark med vattenburen golvvärme

Stomme

Ciporex

Bjälklag

Betong

Fasad

Puts

Takbeklädnad

Alu-zink

Utv plåtarbeten

Alu-zink

Fönster

Isolerglas från Velfac

Ventilation

FTX - mekanisk till- och frånluft med återvinning

Skorstenstyp

Skorsten av plåt

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Bergvärmepump till vattenburen golvvärme

Jordat eller ojordat

Jordat


03
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Huset är anslutet till fiber


04
Uteplats
Beskrivning, uteplats

Huset har många olika uteplatser, alla med två gemensamma attribut. Den hänförande sjöutsikten och det perfekta solläget.

Den stora altanen når ni direkt via de högkvalitativa skjutdörrarna från Velfac. Här finns plats för både matbord och lounge möbler. Ett härligt utespa finns installerat i altanen där ni kan koppla av i ett varmt bad ute i det fria.

En trapp upp finns en vinterträdgård som förlänger säsongen från tidig vår fram till sen höst. Utrymmet är förberett för golvvärme om ni vill öka nyttjandetiden ytterligare.

Vidare ut från vinterträdgården finns den stora terrassen perfekt för grillmiddagar och att avnjuta solnedgångarna i horisonten ackompanjerta av de vackra solglittret i sjön.

Som ett sista tillhåll finns även en pergola ute på tomten.


05
Bilplats/Övriga byggnader
Övriga byggnader

På fastigheten finns ett förråd uppfört i samma arkitektoniska stil som huset.

Beskrivning, parkering

Huset har ett varmgarage som du enkelt öppna med den elektriska garageporten eller når direkt inifrån huset. Utöver det finns en stor uppfart där du ledigt parkerar fyra bilar. Laddbox för el/hybridbil finns installerat


06
Tomt/Servitut
Tomtarea

1200 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)

Rättigheter last

Officialservitut: rätt att använda område litt y för vägslänt eller vägbank. fastighetsägarnafår inte utan medgivande schakta eller utföra åtgärder som kan skada vägensbärighet eller stabilitet. - vägslänt

Planbestämmelser

Uthamra strand, Detaljplan (Beslutsdatum: 2006-04-12, Registreringsdatum: 2006-11-28, Senast ändrad: 2024-04-17)


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

5 725 000 kr (Fastställt avseende år 2021)

Byggnadsvärde

3 669 000 kr

Markvärde

2 056 000 kr

Typkod

220 Småhusenhet, bebyggd

Värdeår

2009

Vatten och avlopp

7 304 kr/år

Renhållning

3 085 kr/år

Elkostnad

43 051 kr/år

Årlig elförbrukning

24323 kWh/år

Sammanlagd driftskostnad

53 440 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 62 965 kr/år)

Beskrivning av kostnader

För att våra kunder ska kunna jämföra de fastigheter vi saluför på ett rättvist sätt, oavsett vilket elavtal en säljare tillämpar redovisas alltid fastighetens exakta förbrukning i kW/h baserat på den senaste 12-månadersperioden. För detta hus utgör det perioden juni 2023 till Juli 2024. För att få fram en kostnad tillämpas en schablon bestående av det genomsnittliga elpriset för elprisområde SE3. För 2023 uppgår schablonen för elkostnaden inkl. nätavgifter och skatter med en 20 Amp huvudsäkring 1,77 kr/ kW/h. I kostnadsposten "Elkostnad" ingår även uppvärmning, laddning av el-bil, uppvärmning av utespa året runt samt varmvattenberedning. Övriga kostnader som redovisats baseras på säljarens verkliga förbrukning för samma period som redovisats för elförbrukningen. Hemförsäkring tillkommer.

Observera att verklig kostnad kan variera beroende på val av avtal, levnadsmönster och personer i hushållet. Vad huset har för storlek på huvudsäkring har ej kontrollerats.

Antal personer i hushållet

2

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 5 pantbrev om totalt 6 996 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
5 725 000 kr (Fastställt avseende år 2021)
Byggnadsvärde
3 669 000 kr
Markvärde
2 056 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår
2009
Vatten och avlopp
7 304 kr/år
Renhållning
3 085 kr/år
Elkostnad
43 051 kr/år
Årlig elförbrukning
24323 kWh/år
Sammanlagd driftskostnad
53 440 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 62 965 kr/år)
Beskrivning av kostnader
För att våra kunder ska kunna jämföra de fastigheter vi saluför på ett rättvist sätt, oavsett vilket elavtal en säljare tillämpar redovisas alltid fastighetens exakta förbrukning i kW/h baserat på den senaste 12-månadersperioden. För detta hus utgör det perioden juni 2023 till Juli 2024. För att få fram en kostnad tillämpas en schablon bestående av det genomsnittliga elpriset för elprisområde SE3. För 2023 uppgår schablonen för elkostnaden inkl. nätavgifter och skatter med en 20 Amp huvudsäkring 1,77 kr/ kW/h. I kostnadsposten "Elkostnad" ingår även uppvärmning, laddning av el-bil, uppvärmning av utespa året runt samt varmvattenberedning. Övriga kostnader som redovisats baseras på säljarens verkliga förbrukning för samma period som redovisats för elförbrukningen. Hemförsäkring tillkommer.

Observera att verklig kostnad kan variera beroende på val av avtal, levnadsmönster och personer i hushållet. Vad huset har för storlek på huvudsäkring har ej kontrollerats.
Antal personer i hushållet
2
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 5 pantbrev om totalt 6 996 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Området

Uthamra Strand

Uthamra Strand i Vallentuna erbjuder en perfekt kombination av naturskön miljö och bekvämligheter. Med sina moderna bostäder, vackra omgivningar och goda kommunikationer är det ett utmärkt val för dem som söker en harmonisk livsstil nära naturen men ändå vill ha tillgång till stadens alla fördelar.

Här är det lugnt och skönt med minimalt med trafik. Området är känt för sin idylliska miljö med närhet till både vatten och natur, vilket gör det till ett populärt val för familjer och naturälskare samtidigt som det ligger sällsynt välplacerat nära kommunikationer, matbutik (Ica Kragsta 500m), skolor och natur.


01
Fördelar med området
Motionsspår Cykelbanor Bussar Lugnt Parker/Grönområden Tågstation Simhall Barnvänligt Tryggt Lätt att parkera bilen Lokal spårtrafik Hundvänligt Golf Uteliv

02
Natursköna omgivningar

Uthamra Strand omges av vackra grönområden och ligger nära Vallentunasjön. Detta ger invånarna möjlighet att njuta av aktiviteter som promenader, löpning, cykling och picknick i en rogivande miljö. Sjön erbjuder också möjligheter till bad, fiske och andra vattensporter under sommaren, medan vintern kan bjuda på skridskoåkning när isen lägger sig.


03
Service, kommunikationer och livet i Uthamra Starnd

Trots den lantliga känslan har Uthamra Strand bra förbindelser till centrala Vallentuna och Stockholm. Vallentuna centrum, med dess utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar, ligger bara en kort bil- eller cykeltur bort. Kommunikationerna är väl utvecklade med Roslagsbanan och bussar som gör det enkelt att pendla till Stockholm och andra närliggande områden.

Det är enkelt med att ha ett aktivt liv - lös ett gymkort på enorma SportsClub i Vallentuna, spela golf på 10-talet banor i närområdet, skridskoåking på Vallentunasjön på vintern eller meka med ditt intresse i varmgaraget.
Valet är ditt - här ska man leva.


04
Skolor och fritid

För barnfamiljer är tillgången till bra skolor och förskolor en stor fördel. Vallentuna erbjuder flera skolor med gott rykte och ett rikt utbud av fritidsaktiviteter för barn och ungdomar. Här finns även sporthallar, simhall och andra anläggningar som uppmuntrar till ett aktivt och hälsosamt liv.


05
En harmonisk oas

Välkommen till Uthamra Strand!

Använd kartan
X

Platser

Kristorante

906 m


FREDRIK PÅ LANDET

1,73 km


Restaurang Skänkstugan & Nygårds Värdshus

1,75 km


Lovisedalsskolan

750 m


Förskolan Kragstalund

912 m


Förskolan Kragstatrollet

1,07 km


Personalkooperativet Bergatrollet

1,08 km


Förskolan Kusin Vitamin

1,12 km


Lidl

2,9 km


Coop

7,22 km


Uthamra

366 m


Lovisedal

845 m


Uthamravägen

977 m


Kragstalund station

1,45 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Hav
  8,27 km
  14 min
  44 min
  -
 • Sjö
  92 m
  1 min
  1 min
  2 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Sebastian!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.