Brudsporregränd 24 / Vällingby - Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Ett stort, rymligt och mycket fint hus med 9 rok passande den stora familjen.

Slutpris
6 950 000 kr
Boarea/biarea
144/139 kvm
Driftkostnad
36 700 kr/år
Totalareal
650 kvm
Rum
9 rum (6-7 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Brudsporregränd såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Brudsporregränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns tillfälle att köpa ett fantastiskt hus med många rum och i mycket bra skick. Passar den stora familjen. Huset är byggt 1974 och har 9 rum varav 6-7 sovrum, boarean är 144 kvm och biarean 139 kvm. Huset är successivt renoverat de senaste 10 åren. 3 st renoverade badrum, 1 på varje plan i huset. I allrummet på nedre plan finns kakelugn. Härliga altaner åt syd/ost och syd/väst vilket medger sol hela dagen. En för området stor tomt om 650 kvm med äppelträd och odlingsmöjligheter. Dubbelgarage med vind och förråd under. Huset ligger vid återvändsgata med lite trafik. Nära till skola och förskola. Detta hus måste ses och upplevas! Välkommen på visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.