Jämtlandsgatan 97, Vån 10 (15104)

Jämtlandsgatan 97, Vån 10 (15104)

Slutpris

2 180 000 kr


Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 97, Vån 10 (15104)


Slutpris
2 180 000 kr

Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Stilren 1:a med alkovlösning och fransk balkong på våning 10!

Välkommen till en ljus och exemplariskt planerad etta på våning 10 av 11 i populära Vällingby Parkstad. Lägenheten bjuder på öppna och lättmöblerade ytor samt ett fint ljusflöde från stora fönsterpartier tack vare det höga läget i huset. Väggarna är genomgående vitmålade och golvet pryds av ett fint parkettgolv i ek. Socialt planerat allrum med plats för såväl soffgrupp/ säng som matgrupp och tv-möbel. Stilrent kök med fullgod maskinell utrustning samt bra med förvarings- och arbetsyta. Rymligt och modernt badrum i tidlösa materialval med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter genom en hatthylla och garderob i hallen samt en klädkammare. Perfekt som förstaboende eller övernattningslägenhet.

Brf Råckringen är en stabil förening med välskötta fastigheter. Garage i källarplan som nås via hissen från gården. Hemköp kommer att öppna i en av föreningens lokaler under våren 2019. Föreningens medlemmar har även tillgång till cykelrum, barnvagnsförråd och miljöstuga. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och kabel-TV från Telia.

Här bor du i ett mycket lugnt och trevligt område med närhet till goda kommunikationer i form av tunnelbanan och bussar, mataffär, natur, fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälaren. På gångavstånd har du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat butiker, restauranger, biograf samt mysiga caféer.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, Mäklarhuset


Boarea
36 kvm
Avgift
1 905 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
10 av 11 (Hiss finns)
Såld
2018-10-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.