Jämtlandsgatan 97, BV (15011) / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Lyxig 2:a med takhöjd om 2,7 meter och strålande uteplats!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 493 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

LYXIGA MATERIALVAL! Nu finns möjligheten att förvärva Vällingby Parkstads mest påkostade tvåa (möjlig trea) i fastighet anno 2018. Vill ni ha något som är unikt och nöjer ni er inte med lagom? Då har ni hittat rätt, detta är en lägenhet utöver det vanliga som inte får missas!

Tilltalande och social planlösning som ger generösa ytor för att umgås i större sällskap. Bostaden erbjuder allt från en generös takhöjd om 2,7 meter, sobra material- och interiörsval, mysigt sovrum med bra förvaring, en stor uteplats om 25 kvm i bästa tänkbara läge och lyxigt badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare.

Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Från sällskapsdelen nås den mysiga uteplats belägen mot föreningens mysiga innergård, en lugn och rofylld oas. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck. Genomgående vackert parkettgolv i ljus ask och målade väggar i en ljus vit kulör. Mycket goda förvaringsmöjligheter. Särklass bäst i klassen, denna pärla bör upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning eller vid frågor.

Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan som öppnar Maj 2019. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

Välkomna hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.