Jämtlandsgatan 102, Vån 3

Jämtlandsgatan 102, Vån 3

Slutpris

2 255 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 102, Vån 3


Slutpris
2 255 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Renoverad och fantastisk 2:a med stor inglasad balkong!

Välkomna till denna renoverade och fantastiska tvåa (möjlig mini-3:a) med stor inglasad balkong. Belägen högst upp i huset på vån 3 av 3 med fin utsikt. Mitt i hjärtat av Vällingby Centrum med direkt närhet till tunnelbanan, service och natur finns denna pärla som måste upplevas.

Trivsam planlösning som skapar en härlig atmosfär och ger dig fantastiska ytor för middagar och umgänge. Lägenheten har stora fönsterpartier som vetter mot öster och söder, vilket ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Bostaden är försedd med hög standard på såväl material- som interiörsval, ljusa materialval och stilfulla lösningar, vardagsrum, kök, rymligt master bedroom, ett rum som kan disponeras som barnrum/klädkammre/arbetsrum och stambytt badrum (2007) med badkar.

Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp en rymlig vardagsrumsdel. Härifrån nås också den soldränkta balkongen i lugnt och fritt läge. En lugn och rofylld oas året runt tack vare inglasningen. Vidare erbjuder bostaden ypperliga förvaringsmöjligheter både i lägenheten och via ett källarförråd. Tillträde flexibelt. Genomgående vackert golv och väggarna är vitmålade. Missa inte chansen att förvärva denna pärla med attraktivt läge i Vällingby. Kontakta ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning.

Välkomna hem till mysiga Jämtlandsgatan 102!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 312 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-03-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.