Kärrgränd 126 / Vällingby - Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Gavelradhus i tre plan om totalt 168 kvm av högsta klass

Slutpris
4 920 000 kr
Boarea/biarea
114/54 kvm
Driftkostnad
53 240 kr/år
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-01-16
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kärrgränd såldes av oss 2020-01-16. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kärrgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus i tre plan om totalt 168 kvm (114+54) utöver det vanliga. Måste upplevas på plats! Huset har nyligen genomgått en omfattande renovering av högsta klass. När man kliver in i huset får man känslan av nyproduktion. Två fungerande öppna spisar. Badrum, två wc, dusch, bastu samt tvättstuga (allt nytt). Fyra rymliga sovrum på övre plan. Garageplats samt parkeringsplats. Friköpt tomt. Populärt barnvänligt område. Besiktningsprotokoll finns. Mycket omtyckt radhusområde, läs mer om område och samfällighet på traviata.nu. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.