Kirunagatan 48

Kirunagatan 48

Slutpris

2 600 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Kirunagatan 48


Slutpris
2 600 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Välkommen till Kirunagatan 48

Äntligen har du chans att köpa denna fina välskötta 2:a på 58 kvm nära Vällingby C. Lägenheten ligger en trappa upp i huset. Det finns en stor rymlig balkong där finns gott om möjligheter till mysiga kvällar med utsikt över den lummiga innergården. Lägenheten är påkostad men genomlöpande tapetserade väggar och köket är stilrent med plats för många gäster. Fönster i två väderstreck. Lägenheten är fördelad på hall med gott om plats för avhängning, inbyggda garderober, varmt ombonat vardagsrum med utgång till balkong, ett stort luftigt sovrum med en garderobsvägg längs med ena väggen med skjutdörrar, helkaklat badrum och badkar med lejontassar!

Beläget i populära Brf Kapprocken med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Bara några minuters promenad når du Vällingby C med sina goda kommunikationer samt stora serviceutbud med över 200 butiker, restauranger, pubar, biograf, träningscenter. Till T-centralen tar du dig på 28min med t-banan. Närhet till Hässelby slott och naturreservat med fina promenadstråk, badplatser med bla sandstrand på både Kaananbadet samt Maltesholmsbadet.

"Ett hem att trivas i"


Boarea
58 kvm
Avgift
2 954 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.