Kirunagatan 23 C

Kirunagatan 23 C

Slutpris

1 750 000 kr


Vällingby— Stockholm

Kirunagatan 23 C


Slutpris
1 750 000 kr

Vällingby— Stockholm

Trivsam tvårummare på Kirunagatan 23 C!

Nu finns chansen att förvärva denna trivsamma tvårummare om 51 kvm på Kirunagatan 23 C. Med stora glaspartier och fönster i flera väderstreck ges ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings- och arbetsytor.

Bostaden bjuder på generösa ytor för att umgås med vänner och släkt. Smarta förvaringslösningar och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är nyrenoverat 2021 i stilrena materialval med vitkalkade väggar och grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Vid entrén finns en trevlig uteplats med rum för balkongmöbler där man kan njuta av en kopp kaffe. I anslutning till entrén finns även ett förråd. AC:n håller bostaden sval varma sommardagar.

Här bor du i en arkitektritad fastighet ritat av prisbelönta Kjellander & Sjöberg Arkitektkontor i mycket välskött skick med byggår 2005. Läget som sådant är verkligen optimalt och unikt. Kirunagatan är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser med ett fåtal meter till Vällingby Centrum samt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholms puls på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. I närheten finns även förskolar och skolor. För dig som är gillar natur finns det fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkommen att kontakta mig för frågor!
Moa Örnberg, 073 231 38 04
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby


Boarea
51 kvm
Avgift
4 116 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-22

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Kirunagatan såldes av oss 2022-06-22. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kirunagatan.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.