Multrågatan 118

Multrågatan 118

Slutpris

2 250 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Multrågatan 118


Slutpris
2 250 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Ljus 2,5:a om 64 kvm med möblerbar balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna välplanerade 2,5:a om 64 kvm med möblerbar balkong! Här presenteras en lägenhet med genomgående ljusa och fräscha ytskikt och vackert nytt parkettgolv som löper bostaden igenom. Fördelat på sina 64 kvm erbjuder denna lägenhet ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och andra möblemang, i samma fil som vardagsrummet - ett väl tilltaget och rofyllt sovrum, separat matrum, ett bra arbetskök samt ett helkaklat duschrum med förberett för tvättmaskin. Här ges en social planlösning med ett matrum med plats för ca 2-4 personer som fint binder ihop bostaden. Exceptionell förvaring i rymlig klädkammare, flertalet inbyggda samt fristående garderober. På den mysiga balkongen som har söderläge sveper förmiddagssolen in genom den öppna balkongdörren in mot vardagsrummet. På balkongen kan ni sitta och avnjuta ett glas vin eller en kopp kaffe i goda vänners lag med sol från förmiddag till kväll!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 780 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.