Multrågatan 118

Multrågatan 118

Slutpris

2 175 000 kr


Råcksta - Vällingby— Vällingby— Stockholm

Multrågatan 118


Slutpris
2 175 000 kr

Råcksta - Vällingby— Vällingby— Stockholm

Välplanerad ljus 2,5:a om 64 kvm med balkong i soligt söderläge!

Välkomna till Multrågatan 118 - en mysig 2,5:a belägen med närhet till populära Vällingby C och Råcksta C!

Vi välkomnas in i bostaden via en ljus och trevlig hall. Här finns väldigt goda förvaringsmöjligheter i inbyggd klädkammare/förråd. Vidare in i bostaden finner vi ett ljust kök som bjuder på generösa arbetsytor. Intill köket finns en matrum där det finns gott om plats för matbord och stolar, en perfekt plats för svårslagna middagar. Detta rum kan även användas som ytterligare ett sovrum eller kontor om så önskas.

Socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor. Ett hem med plats för både vardagsliv och festligheter! Bostaden tillhandahåller en fantastiskt härlig balkong i bästa söderläge som erbjuder många härliga soltimmar. Här kan ni njuta av morgonkaffet varma sommardagar. Stambytt badrum i kakel och klinker utrustat med WC, dusch, spegelskåp, samt förberett för tvättmaskin.

Detta idylliska och trivsamma område i Vällingby/Råcksta är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, naturnära och ostört. Här har du nära till allt vardagen kräver - köpcentrum, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, gym och förskola. Välskött BRF med flertalet stora renoveringar bakom sig. I huset finns även en tvättstuga utrustad med flertalet maskiner. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd för mycket god förvaring. Möjlighet till snabbt tillträde finns!

Välkommen på visning!
Moa Örnberg
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
073-231 38 04


Boarea
64 kvm
Avgift
4 434 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-29

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Multrågatan såldes av oss 2022-03-29. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Multrågatan.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.