Rabattvägen 42

Rabattvägen 42

Slutpris

1 800 000 kr


Vällingby-Johannelund— Vällingby— Stockholm

Rabattvägen 42


Slutpris
1 800 000 kr

Vällingby-Johannelund— Vällingby— Stockholm

Modern ljus 2:a med balkong i sydvästläge - bara att flytta in!

Välkomna till denna ljusa moderna 2:a om 37,5 perfekt planerade kvadratmeter! Lägenheten är byggd år 2013 med genomgående moderna materialval, ekparkettgolv och ljusa vita väggar.

Bostaden bjuder på ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum vilket gör den väldigt social. Den maskinella utrustningen består av kyl&frys, induktionshäll, ugn, köksfläkt samt diskmaskin. Här kan ni laga goda middagar tillsammans med vänner och familj. Mysig balkong i sydvästläge där ni med fördel kan sitta och äta middag i kvällssolen. Det trivsamma sovrummet rymmer dubbelsäng och har väldigt bra förvaring i flertalet garderober. Fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Dessutom finns en tvättmaskin. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Här bor man i lummiga Johannelunds trädgårdsstad, precis intill Johannelundstoppen. Vill du bo i ett lugnt område nära grönskan är detta en bostad för dig. Johannelunds trädgårdsstad har nära till Vällingby C med butiker, restauranger, biograf, buss, gym och simhall samt promenadavstånd till Grimsta Naturreservat med motionsspår, badplatser, minigolf och fiske vid Mälaren. Gångavstånd till tunnelbanans gröna linje Johannelund (ca 600 meter).

Välkommen att kontakta mig för frågor!
Moa Örnberg
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
073-231 38 04


Boarea
37.5 kvm
Avgift
3 165 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-12-07

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Rabattvägen såldes av oss 2021-12-07. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Rabattvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.