Råcksta Gårdsväg 23, Vån 11 / Vällingby Parkstad - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Högt upp i huset med milsvid utsikt över vackra Stockholm!

Utgångspris
3 195 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 926 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
11 av 13 (Hiss finns)
Bolån för dig utan fast anställning
Ansök hos Bluestep Bank
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Nu ges chans att flytta in i denna slående fyra högt upp i huset med milsvid utsikt över vår vackra huvudstad! Belägen med direkt närhet till såväl kommunikationer, dagis, butiker, som fina promenadstråk längs Mälaren finner vi denna trivsamma och moderna hörnlägenhet för er med höga krav. Populär förening med en avgiftsfri månad i december!

När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet och köket, den perfekta samlingsplatsen för familj och vänner. Här finns plats för både vardag och fest, en plats där man vill vara på. Social och väl tilltagen planlösning, stora fönster som släpper in rikligt med ljus och bjuder på en otrolig utsikt i två väderstreck. Stor, inglasad och möblerbar balkong i bästa tänkbara läge, här kan ni verkligen njuta av solen många timmar under dagen.

Bostaden är försedd med ljus interiör och högklassiga materialval, tre bra sovrum, vardagsrum och kök i en delvis öppen planlösning, stort och påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en WC. Exklusivt kök med bänkskiva i sten och vitvaror från Siemens, erbjuder goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta, en härlig plats för er som älskar matlagning. Mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten via flertalet garderober och walk in closet. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är tapetserade i en ljus kulör. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning.

Belägen i expansiva Vällingby Parkstad som erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. En stor och fräsch Hemköp finns endast några minuter bort på Jämtlandsgatan. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna hem till Råcksta Gårdsväg 23!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 44 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Inbjudande, ljus och fin hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Från hallen når ni även WCn. Väggarna är ljus tapetserade och golvet pryds av vackert parkettgolv i ek.
 • Vardagsrum
  Ljust och socialt planerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och fantastisk utsikt. Erbjuder gott om plats för större soffgrupp, bokhylla och TV-möbel. Delvis öppen planlösning mot kök. Ljuvlig balkong i soligt läge och underbar utsikt över takåsarna.
 • Kök
  Stilrent och fullt utrustat kök med matplats för ca 6 personer. Kök med vita släta luckor, vitt och svart stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i sten och diskbänk i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av ugn, mikro i högskåp, induktionshäll, spiskåpa, kyl, frys och diskmaskin. Vitvarorna kommer från Siemens.
 • Master Bedroom
  Lugnt placerat, mysigt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Skjutdörrsgarderob bakom vita släta dörrar. Härifrån ser ni till och med Kaknästornet.
 • Sovrum 2
  Ljust och lättmöblerat sovrum som är lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Lugnt placerat med fint ljusinsläpp.
 • Sovrum 3
  Ljust och lättmöblerat sovrum som är lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Lugnt placerat med fint ljusinsläpp.
 • Badrum
  Rymligt och påkostat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovan tvättmaskin och torktumlare ligger en vit arbetsbänk i laminat och på väggen sitter väggskåp som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Skön underliggande komfortvärme.
 • WC
  Grått klinkergolv och vitmålade väggar. Utrustat med WC, tvättställ och spegel. Väggskåp för goda förvaringsmöjligheter.
 • Walk in closet
  Rymlig klädkammare som erbjuder förvaringsmöjligheter utöver det vanliga. Till lägenheten hör även ett vindsförråd.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  82 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  4 (3 sovrum)
 • Våning:
  11 av 13
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2011
 • Kommentar, byggnad:
  Flerfamiljshus.
 • Värme och ventilationsanl.
  Byggnaden värms upp via fjärrvärme och frånluftsvärmepump.
 • Kommentar, hiss
  Huset har två hissar, en mindre som går från våning 0-12 och en stor som går från våning -1 till 13.
Energideklaration
 • Specifik energianvändning:
  66 kWh/kvm och år
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Föreningen har ett gruppavtal med Telia om TriplePlay som redovisas separat på avin för månadsavgiften. Även om medlem väljer en annan leverantör betalar hen för TriplePlay under avtalstiden.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  I föreningen finns 50 parkeringsplatser. Sex av dessa platser finns utanför porten och är främst till för medlemmar med handikappstillstånd eller annat stort behov av att ha nära till bilen. Tre av dessa platser har motorvärmare. Av de 50 st parkeringsplatserna har vi 8 platser under tak och 32 platser ute.
Övrigt
 • Till lägenheten hör ett vindsförråd om 6 kvm. I källaren rum för cyklar och barnvagnar.
Ekonomi
 • Avgift:
  4 926 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och kallvatten
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår uppvärmning och kallvatten.
 • Kommentar, månadsavgift
  Föreningen har ett gruppavtal med Telia om TriplePlay som redovisas separat på avin för månadsavgiften. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån.
  Telia TriplePlay innefattar Bredband 100/100, Bredbandstelefoni och 25 TV-kanaler.

  Varmvatten debiteras respektive bostadsrättsinnehavare efter faktiskt förbrukning, 44 kronor per kubikmeter.
 • Försäkring:
  175 kr/mån
 • Hushållsström:
  200 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  375 kr/mån
 • Kommentar, driftkostnad
  Driftkostnaderna är schablonberäknade.
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  1 120 kr, betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift:
  448 kr
 • Andel i förening:
  1,46584 %
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning:
  Brf Vattenfallet.
 • Allmänt
  Brf Vattenfallet är en äkta förening som bildades 2010 och som i dagsläget består av totalt 78 lägenheter i varierande storlekar från 2 rok till 5 rok.
  Huset är byggt i 12 våningar med sex lägenheter på varje, samt vind och källare.
  Marken närmast huset är friköpt och alltså föreningens. Marken, gångvägarna och parkeringsdäcket förvaltas gemensamt av de snart fem husen som byggts bakom Vattenfall.
 • Gjorda renoveringar
  2016 Spolning av avloppsstammar
  2017 Reparation av hissgolv
  2017 Målning av inre entré
  2019 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörr klass 4
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till varje lägenhet hör ett förråd på vind eller i källare. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd.
  I varje lägenhet finns tvättmaskin och torktumlare, det finns därför ingen gemensam tvättstuga.

  I Brf Harsprånget (Råcksta gårdsväg 21) finns ett övernattningsrum och ett styrelserum, vilka även medlemmar i Brf Vattenfallet kan hyra efter godkännande av Brf Harsprångets styrelse.
Området
 • Information om området:
  Namnet Råcksta är hämtat från Ruxta och Roghsta och betyder råg. Förmodligen kopplat till alla trädgårdsodlingar som bedrevs i området och dess närhet. Råcksta Gård (på kullen vid Råckstarondellen) är en av områdets äldsta byggnader, med rötter in i 1600-talet. Sedan 1955 är Vattenfall ägare till gården, som dessutom har sitt stora kontorskomplex väl synligt från Bergslagsvägen. Byggnaden var under en tid utnämnd till norra Europas största kontorshus. Tidigare fanns planer på att bygga ett stort sjukhus på just den kullen där Vattenfall nu ståtar. Den första inflyttningen till modernt boende i Råcksta ägde rum 1952, då även T-banan invigdes. Nu kan vi själva följa områdets utveckling, med i första hand byggnation av fräscha lägenheter av olika storlek.

  Natur och Fritid
  Trakten kring Råcksta bjuder på härliga grönområden. Ta gärna en promenad kring Råcksta träsk, som en ljum sommarkväll kokar av djurliv. En gång i tiden, då vattennivån var betydligt högre, hade Råcksta träsk förbindelse med Bromma. På cykelavstånd finns Kaananbadet, som inbjuder till rekreation av olika slag. Fina promenadstråk samt badplatser längs med Mälaren.

  Affärer och Restauranger
  Några affärer finns i själva Råcksta, men närheten till Vällingby C, där det mesta man behöver för sina dagliga inköp finns, gör att de flesta väljer att göra inköpen där eller i något närliggande område. Hemköp finns ca 150 m bort på Jämtlandsgatan. I Vällingby C finns det över 200 butiker och restauranger. Blandning med bio, systembolag, läkarmottagning, frisörer, olika gym mm.

  Skolor och barnomsorg:
  Det finns flera förskolor i närheten. Vällingbyskolan ligger på gångavstånd. Ny grundskola kommer att byggas i området med promenadavstånd.
Sponsrade länkar
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Chili Skolrestaurang
  217 m
  Råcksta Sushi
  239 m
  Luna Piena
  260 m
  Råcksta Krog
  283 m
  Tunets Restaurang
  385 m
 • Skolor
  Vällingby Park - Pysslingen förskola & grundskola
  132 m
  Vällingby Park Skola & Förskola
  152 m
  Vällingby Park Skola & Förskola R-huset
  218 m
  Förskolan Astronauterna
  250 m
  Autoklar Trafikskola AB
  275 m
 • Mataffärer
  Hemköp
  799 m
  City Gross
  896 m
  Lidl
  919 m
  Coop Vällingby Centrum
  1,27 km
 • Kommunikationer
  Råcksta T-bana
  294 m
  Solleftegatan
  356 m
  Björnsonsgatan
  387 m
  Jämtlandsgatan
  707 m
  Söderberga allé
  743 m
 • Tågstationer
  Spånga station
  3,27 km
  Sundbyberg
  4,83 km
  Barkarby
  5,55 km
  Ulriksdal station
  7,07 km
  Solna station
  7,09 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 424 m
 • 2 min
 • 2 min
 • 7 min
 • Sjö
 • 568 m
 • 2 min
 • 3 min
 • 10 min
 • Hav
 • 7,72 km
 • 19 min
 • 35 min
 • -
 • Tågstation - Spånga station
 • 3,27 km
 • 9 min
 • 14 min
 • 49 min
 • Hållplats - Råcksta T-bana
 • 294 m
 • 4 min
 • 1 min
 • 5 min
Kontakta mäklaren
Frågor och svar
 • Fråga ställd av Adem den 11 oktober
  Vi är intresserade av den här lägenheten och vi skulle vilja se den om möjligt
  Svar från Micaela Rebel
  Hej, Har ni möjlighet imorgon eller på söndag? Med vänliga hälsningar, Micaela Rebel, Mäklarhuset

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier