Råcksta Gårdsväg 23, Vån 11

Råcksta Gårdsväg 23, Vån 11

Slutpris

3 200 000 kr


Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Råcksta Gårdsväg 23, Vån 11


Slutpris
3 200 000 kr

Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Högt upp i huset med milsvid utsikt över vackra Stockholm!

Sänkning av månadsavgift från 2020-01-01 med 6%. Välkomna till denna slående och toppfräscha fyra högt upp i huset med milsvid utsikt över vår vackra huvudstad! Belägen med direkt närhet till såväl kommunikationer, dagis, butiker, som fina promenadstråk längs Mälaren finner vi denna trivsamma och moderna hörnlägenhet för er med höga krav. Populär förening med en avgiftsfri månad i december!

När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet och köket, den perfekta samlingsplatsen för familj och vänner. Här finns plats för både vardag och fest, en plats där man vill vara på. Social och väl tilltagen planlösning, stora fönster som släpper in rikligt med ljus och bjuder på en otrolig utsikt i två väderstreck. Stor, inglasad och möblerbar balkong i bästa tänkbara läge, här kan ni verkligen njuta av solen många timmar under dagen.

Bostaden är försedd med ljus interiör och högklassiga materialval, tre bra sovrum, vardagsrum och kök i en delvis öppen planlösning, stort och påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en WC. Exklusivt kök med bänkskiva i sten och vitvaror från Siemens, erbjuder goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta, en härlig plats för er som älskar matlagning. Mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten via flertalet garderober och walk in closet. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är tapetserade i en ljus kulör. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning.

Belägen i expansiva Vällingby Parkstad som erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. En stor och fräsch Hemköp finns endast några minuter bort på Jämtlandsgatan. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna hem till Råcksta Gårdsväg 23!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 631 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
11 av 12 (Hiss finns)
Såld
2019-11-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.