Trolle-Bondes Gata 1 / Nälsta / Vällingby / Stockholm

Välplanerad tvåa i trivsamma Nälsta

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
54.5 kvm
Avgift
3 617 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2020-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trolle-Bondes Gata såldes av oss 2020-08-21. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Trolle-Bondes Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nälsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och ljusa tvåa i fint skick! Bostaden erbjuder ett kök med öppen planlösning till ett ljust och rymligt vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge. Här finns också ett sovrum med plats för dubbelsäng med gott om förvaringsutrymme, ett renoverat badrum i stilrent skick med tvättmaskin samt en hall även där med goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta kan man njuta på lägenhetens trevliga och rymliga balkong som under sommaren bjuder på sol både dag och kvällstid.


Här bor ni i ett lugnt område med direkt närhet till både förskolor, skolor och ett gym inom 200 meters avstånd samt butiker och all tänkbar service i Vällingby Centrum och Spånga Centrum. Dessutom finns ett väletablerat utegym endast ett stenkast från lägenheten. Kommunikationerna är goda med busslinjerna 117, 118, 158 och 179 som trafikerar området och tar dig till pendeltåget i Spånga eller tunnelbanestationen i Vällingby på endast några minuter. I närområdet finns gott om parkeringsmöjligheter och stora grönområden, promenadstråk samt populära Nälstabadet inom 200 meters avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nälsta

Nälsta i Vällingby/Spånga är ett populärt bostadsområde perfekt för barnfamiljer som ligger mitt emellan Spånga C och Vällingby C. Utbudet av bostäder består mestadels av radhus och villor, en mindre del hyres- och bostadsrättslägenheter finns också i området.

Nöje och shopping

Närhet till Spånga Centrum samt Vällingby Centrum med all dess tänkbara service, butiker, restauranger, caféer och en biograf.

Fritid

Promenadavstånd till Nälstabadet med simbassänger både för barn och vuxna med gym. Här finns även ett utegym och Nälsta parkour-park. Flera fotbollsplaner och lekparker finns i närområdet. Nära till naturreservat med motionsspår och vackra promenadstråk längs Mälaren, småbåtshamnar, badplatser, minigolf och fiske.

Kommunikation

Nälsta nås med buss. Tar dig till knutpunkterna Spånga station med bussar och pendeltåg och Vällingby med flertalet busslinjer och tunnelbanans gröna linje.

Familjeliv

Flera förskolor finns i området. Nälstaskolan och Vinstaskolan årskurs F-6 finns i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.