Viltorpsbacken 55

Viltorpsbacken 55

Slutpris

5 495 000 kr


Vällingby— Stockholm

Viltorpsbacken 55


Slutpris
5 495 000 kr

Vällingby— Stockholm

Radhus i barnvänligt område!

Nu har du möjligheten att köpa ett radhus på Viltorpsbacken. Radhuset ligger i ett barnvänligt område i Vällingby. Mycket tack vare lugna innergårdar med gräs och lekplatser gör det här området till det perfekta boendet för barnfamiljer. Radhuset är 186 kvm (inklusive biytan). Förskola och grundskola finns i närområdet.

På entréplan finns stilrent kök som är bra utrustat med förvaring och arbetsyta.Utgång till bostaden bakträdgård där plats för utemöbler och mindre trädgård finns. Ett sovrum och helkaklat badrum med dusch och wc. Ljust och öppet vardagsrum med stora fönster som vätter mot bostaden framsida.
På övre plan finns tre rymliga sovrum med ett större badrum där ett mysigt hörnbadkar finns, wc, dubbelhandfat, tvättmaskin och torktumlare.
På källarplan är det ett allrum, sovrum , kök, arbetsrum, helkaklat badrum samt tvättstuga. Bostaden har två entréer från framsidan.

10 minuters promenad till Tunnelbana eller 5 minuter med buss till Vällingby Centrum. Därifrån tar det ca 25 min till T-centralen. Vällingby Centrum har shopping, restauranger och en biograf att erbjuda. Grimstaskogen och Mälaren finner du också på promenadavstånd, där har du fotbollsplaner med konstgräs, Grimstaskogens naturreservat, Vällingby Ridcenter med utbildning för alla åldrar och ett par badstränder.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
117/69 kvm
Driftkostnad
47 820 kr/år
Tomtarea
212 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2022-05-04

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Viltorpsbacken såldes av oss 2022-05-04. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Viltorpsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.