Vittangigatan 15 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Renoverad 1,5:a direkt intill Vällingby C!

Slutpris
1 890 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
2 118 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 tr n (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vittangigatan såldes av oss 2018-07-09. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Vittangigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1,5:a direkt intill Vällingby C. Lägenheten är precis nyrenoverad med genomlöpande vita väggar och nytt ljust parkettgolv i stora rummet. Köksdel i modern stil med svarta luckor, stort allrum med rymlig alkov. Förvaring i inbyggda garderober i hallen, helkaklat badrum med badkar. Härlig utsikt från fönstren och balkongen med insynsskyddat läge. På balkongen kan man njuta av solen från morgon till kväll då det är i söderläge.
Stenkast från Vällingby centrum med sitt stora serviceutbud, T-bana, bussar, med närhet till natur och badplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.