Fingerharvsvägen 10

Fingerharvsvägen 10

Slutpris

2 930 000 kr


Västerhaninge - Nedersta— Västerhaninge— Haninge

Fingerharvsvägen 10


Slutpris
2 930 000 kr

Västerhaninge - Nedersta— Västerhaninge— Haninge

Nytt & familjärt radhus uppfört 2020!

NYTT, rymligt och välplanerat radhus, fördelat på 4 rok med tillhörande tomtyta om 210 kvm, stor trädaltan och gräsyta mot föreningens ostörda parkområde samt med praktisk parkeringsplats utanför den egna entrédörren. Här erbjuds social planlösning, tre sovrum, goda förvaringsutrymmen, stort kök med TILLVALSPAKET SYNLIGT och vardagsrum samt två badrum. Radhusets två uteplatser är ett underbart extrarum under sommarmånaderna, med gott om plats för utemöbler, odlingar, umgänge och avkoppling.
Radhuset är naturskönt beläget i familjära Nedersta intill föreningens grönområde med en stor lekpark och konstgjord sjö strax intill. Inom föreningen finns en fullutrustad trädgårdsbod och ett charmigt växthus med intilliggande grillstad. Inte långt ifrån ligger Västerhaninge centrum pendeltågsstation, skolor och barnomsorg samt närservice med bl. a flertal matbutiker, varierande restauranger, vårdcentral, banker, apotek och systembolag. Närområdet erbjuder fantastiska möjligheter för familjen som uppskattar ett bekvämt naturnära boende.

Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse. Närheten till flera idrottsanläggningar och naturupplevelser är påtaglig. Hanvedens idrottsanläggning erbjuder både fotbollsarena och ishall samt stora strövområden med elljusspår. För den ridsportintresserade familjen finns här Blåkulla ridskola beläget strax intill Ribbyskolan (F-9).
Förutom fina golfbanor och vidsträckta strövområden är närheten till saltsjön med bra möjlighet till bad och båtliv inom räckhåll!

Tillträde möjligt februari 2020! Bostaden säljs på ritning och det går utmärkt att åka ut till området och se huset utvändigt.

Varmt välkommen till en unik chans - kontakta mäklaren med ditt intresse redan idag!


Boarea
92 kvm
Avgift
4 047 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-10

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Fingerharvsvägen såldes av oss 2020-01-10. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Fingerharvsvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.