Gränsvägen 14 / Västerhaninge / Haninge

Stambytt 4:a med uthyrningsdel!

Slutpris
1 855 000 kr
Boarea
87,5 kvm
Avgift
5 788 kr/mån
Rum
4 rum (3-2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gränsvägen såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på gränsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 4:a på entréplan med uthyrningsdel som sällan är till salu! Lägenheten har två separata ingångar och kan med fördel delas av för att möjliggöra uthyrning alternativt generationsboende.

Det finns genomgående goda förvaringsutrymmen tack vare en minst sagt rymlig hall med skjutdörrsgarderober samt tillhörande förråd och matkällare. Hela lägenheten präglas av ett generöst ljusinsläpp och från vardagsrummet finns utgången till den underbara balkongen.

Köket inbjuder till matlagning med generösa förvaringsutrymmen samt arbetsytor och gott om plats finns för trevliga familjemiddagar!

Gränsvägen 14 har ett utmärkt läge med ett stenkast till affär och buss, ett kort avstånd till Västerhaninge C med affärer, apotek, Systembolag och pendeltåg, samtidigt finns vacker natur och milslånga strövområden runt hörnet. Utanför porten finns föreningens nybyggda lekpark och skola finns alldeles i närheten. I samma port finns också föreningens moderna tvättstuga.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration