Gränsvägen 14 / Västerhaninge / Haninge

Stambytt 4:a med uthyrningsdel!

Slutpris
1 855 000 kr
Boarea
87.5 kvm
Avgift
5 788 kr/mån
Rum
4 rum (3-2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gränsvägen såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på gränsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 4:a på entréplan med uthyrningsdel som sällan är till salu! Lägenheten har två separata ingångar och kan med fördel delas av för att möjliggöra uthyrning alternativt generationsboende.

Det finns genomgående goda förvaringsutrymmen tack vare en minst sagt rymlig hall med skjutdörrsgarderober samt tillhörande förråd och matkällare. Hela lägenheten präglas av ett generöst ljusinsläpp och från vardagsrummet finns utgången till den underbara balkongen.

Köket inbjuder till matlagning med generösa förvaringsutrymmen samt arbetsytor och gott om plats finns för trevliga familjemiddagar!

Gränsvägen 14 har ett utmärkt läge med ett stenkast till affär och buss, ett kort avstånd till Västerhaninge C med affärer, apotek, Systembolag och pendeltåg, samtidigt finns vacker natur och milslånga strövområden runt hörnet. Utanför porten finns föreningens nybyggda lekpark och skola finns alldeles i närheten. I samma port finns också föreningens moderna tvättstuga.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.