Gränsvägen 24 / Västerhaninge / Haninge

Smakfull 3:a belägen 1/2 tr upp

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
5 096 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1/2
Såld
2020-04-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gränsvägen såldes av oss 2020-04-08. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på gränsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS! Med fri boendeparkering och endast 1/2 tr upp finns denna välplanerade 3:a med ett av områdets bästa lägen, ett stenkast till affär, utmärkta kommunikationer och vacker natur. Belägen i stambytt och välskött förening med föreningsfaciliteter såsom festlokal, övernattningsrum, gym, bastu och välutrustad tvättstuga som ligger i samma hus som lägenheten.
Från balkongen når man enkelt föreningens välskötta uteplats där man kan njuta av sol och umgänge. Balkongen har ett helt fantastiskt sydvästläge och ligger helt insynsskyddad tack vare det vackra skogspartiet som bäddar in föreningens hus. Lägenheten bjuder även på två stora sovrum, ett generöst och helkaklat badrum med golvvärme, välplanerat och fullutrustat kök samt en stor hall och goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör såväl källarförråd som matkällare.
Belägen endast 1/2 trappa upp i huset mittemot en utmärkt lekplats och direkt utgång till föreningens välskötta gräsytor.

I Västerhaninge finns såväl utmärkta pendeltågskommunikationer som välordnade skolor, barnomsorg och en uppsjö med fritidsaktiviteter. I det familjära Västerhaninge centrum erbjuds en gedigen närservice med flertal restauranger, mataffärer, apotek och bank m.fl.

Med sitt fantastiska läge och omgivning är detta en unik chans!
Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.