Huggarvägen 52, vån 1

Huggarvägen 52, vån 1

Slutpris

1 850 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Huggarvägen 52, vån 1


Slutpris
1 850 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Västerhaninges finaste 5:a med uthyrningsdel!

Nu har du tillfälle att förvärva denna nyligen stambytta 5:a med en otrolig planlösning. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad med träffsäker inredning, stilrena materialval och härligt ljusinsläpp. Lägenheten har två ingångar, varav en är igensatt, men möjlighet finns att öppna upp och skapa en uthyrningsdel som är praktisk för de äldre barnen alternativt som en extra inkomst. Lägenheten är belägen längst upp på Huggarvägen vilket ger en lugnare tillvaro och direkt anslutning till skogen.

Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig rymd och socialatmosfär. Helt underbart kök med en stilren betongskiva och en häftig elektronisk fläkt som kommer upp från bänken. Köket inbjuder till matlagning tack vare goda arbetsytor och utmärkt förvaring. Här finns även plats för matbord med trevliga familjemiddagar. I vardagsrummet finns utgången till den trevliga balkongen och gott om ytor finns för socialt umgänge.

Lägenheten erbjuder även två stycken badrum som är i absolut toppskick då föreningen genomgick stambyte 2018. Denna lägenhet måste ses med egna ögon.

Varmt välkomna till Huggarvägen 52!


Boarea
81 kvm
Avgift
6 064 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-11

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på huggarvägen såldes av oss 2019-05-11. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på huggarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.