Huggarvägen 52, vån 1 / Västerhaninge / Haninge

Västerhaninges finaste 5:a med uthyrningsdel!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
6 064 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på huggarvägen såldes av oss 2019-05-11. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du tillfälle att förvärva denna nyligen stambytta 5:a med en otrolig planlösning. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad med träffsäker inredning, stilrena materialval och härligt ljusinsläpp. Lägenheten har två ingångar, varav en är igensatt, men möjlighet finns att öppna upp och skapa en uthyrningsdel som är praktisk för de äldre barnen alternativt som en extra inkomst. Lägenheten är belägen längst upp på Huggarvägen vilket ger en lugnare tillvaro och direkt anslutning till skogen.

Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig rymd och socialatmosfär. Helt underbart kök med en stilren betongskiva och en häftig elektronisk fläkt som kommer upp från bänken. Köket inbjuder till matlagning tack vare goda arbetsytor och utmärkt förvaring. Här finns även plats för matbord med trevliga familjemiddagar. I vardagsrummet finns utgången till den trevliga balkongen och gott om ytor finns för socialt umgänge.

Lägenheten erbjuder även två stycken badrum som är i absolut toppskick då föreningen genomgick stambyte 2018. Denna lägenhet måste ses med egna ögon.

Varmt välkomna till Huggarvägen 52!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration