Huggarvägen 52, vån 1 / Västerhaninge / Haninge

Västerhaninges finaste 5:a med uthyrningsdel!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
6 064 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på huggarvägen såldes av oss 2019-05-11. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du tillfälle att förvärva denna nyligen stambytta 5:a med en otrolig planlösning. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad med träffsäker inredning, stilrena materialval och härligt ljusinsläpp. Lägenheten har två ingångar, varav en är igensatt, men möjlighet finns att öppna upp och skapa en uthyrningsdel som är praktisk för de äldre barnen alternativt som en extra inkomst. Lägenheten är belägen längst upp på Huggarvägen vilket ger en lugnare tillvaro och direkt anslutning till skogen.

Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig rymd och socialatmosfär. Helt underbart kök med en stilren betongskiva och en häftig elektronisk fläkt som kommer upp från bänken. Köket inbjuder till matlagning tack vare goda arbetsytor och utmärkt förvaring. Här finns även plats för matbord med trevliga familjemiddagar. I vardagsrummet finns utgången till den trevliga balkongen och gott om ytor finns för socialt umgänge.

Lägenheten erbjuder även två stycken badrum som är i absolut toppskick då föreningen genomgick stambyte 2018. Denna lägenhet måste ses med egna ögon.

Varmt välkomna till Huggarvägen 52!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.