Huggarvägen 45, ACCEPTERAT PRIS

Huggarvägen 45, ACCEPTERAT PRIS

Slutpris

1 750 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Huggarvägen 45, ACCEPTERAT PRIS


Slutpris
1 750 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Yteffektiv 3:a med suveränt läge!

*** ACCEPTERAT PRIS ***
Varmt välkomna till denna bekvämt belägna, stambytta 3:a på populära Huggarvägen.

Lägenheten präglas av härliga sociala ytor, fint ljusinsläpp och insynsskyddade sovrum. Lägenheten erbjuder härligt ljusinsläpp och möjligheter till att skapa ett generationsboende eller uthyrningsdel tack vare de dubbla ingångarna.
Här finner man gott om praktiska förvaringslösningar, genomtänkt planlösning, 2 sovrum och ett kök där hela familjen ryms. Bostaden erbjuder även två badrum som är i absolut toppskick då de stambytts och renoverats 2018, så med andra ord en chans att förvärva en härlig bostad i ett barnvänligt område.
Du kommer att bo i ett barnvänligt, lugnt område med närhet till det mesta som kan önskas såsom centrum, kommunikationer, förskolor, skolor och dagligvaruhandel.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av privata festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
78 kvm
Avgift
5 680 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.