Huggarvägen 26

Huggarvägen 26

Slutpris

1 920 000 kr


Ribby— Västerhaninge— Haninge

Huggarvägen 26


Slutpris
1 920 000 kr

Ribby— Västerhaninge— Haninge

Välskött trea med härlig uteplats!

Genomgående fräsch trea med uteplats i optimalt solläge! På Huggarvägen 26 har du nu möjlighet att förvärva en mycket välplanerad lägenhet som erbjuder både inglasad balkong med morgonsol samt uteplats med sol större delen av dagen.

Bostaden erbjuder två rymliga sovrum med goda förvaringslösningar, två stambytta badrum med stilren inredning samt ett renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrum för optimala sociala ytor.

Lägenheten har dubbla ytterdörrar som ger möjlighet till uthyrningsdel. Idag används endast en dörr och den andra är igensatt med enklare medel. Inom föreningen finns förråd till alla lägenheter, en mycket praktisk fristående byggnad med sju tvättstugor och trevliga innergårdar med lekplatser för barnen.

Från Huggarvägen är det både promenadavstånd till Västerhaninge Centrum och bussförbindelser till populära Årsta Havsbad. Från Västerhaninge centrum tar du enkelt pendeltåget till centrala Stockholm på 30 minuter.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
76 kvm
Avgift
5 762 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
BV
Såld
2022-05-02

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2022-05-02. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.