Huggarvägen 9

Huggarvägen 9


Västerhaninge— Haninge

Huggarvägen 9Västerhaninge— Haninge

Stor 4:a med uthyrningsdel!

Belägen höst upp i huset med stor balkong är denna 4:a med separat uthyrningsdel snart till salu! Lägenheten erbjuder även balkong, två stambytta badrum och utöver de tre befintliga sovrummen har ett ytterligare rum inretts i vardagsrummet. Stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och i köket finns förutom stor plats för matplats även ett eget skafferi.

Här finns möjligheten till ett billigt boende tack vare den helt separerade uthyrningsdelen alternativt ett perfekt generationsboende.

På Huggarvägen bor du i ett lugnt område med lika nära till natur som till kommunikationer och serviceutbud. Här finns även en förskola och för de större barnen finns skolor inom gångavstånd. Välkommen med ditt intresse!


Boarea
94 kvm
Avgift
7 207 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-11

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2023-11-11. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad