Huggarvägen 17

Huggarvägen 17

Slutpris

1 675 000 kr


Västerhaninge/ Ribby— Västerhaninge— Haninge

Huggarvägen 17


Slutpris
1 675 000 kr

Västerhaninge/ Ribby— Västerhaninge— Haninge

Smart planerad 3:a (2:a + 1:a) med många fördelar!

ACCEPTERAT PRIS! På Huggarvägen 17 finns 3:an med det bästa från alla världar, stilfullt renoverad och ombyggd lägenhet, perfekt för den lilla familjen som önskar växa, familjen med tonårsbarn eller för den som önskar dryga ut sina boendekostnader genom uthyrning. Två stamrenoverat badrum 2017 samt stilrent kök 2022 med stor matplats som enkelt kan byggas om till fördel för ett ytterligare sovrum. I övrigt erbjuder bostaden generösa umgängesytor, stora sovrum samt en lyxig klädkammare.
Bostaden har under det senaste året fått ett ansiktslyft med nya golv och målade väggar, nya garderobskåp såväl som kök med stilren maskinpark.
Lägenheten är idag ombyggd med uthyrningsdel med separat ingång och kan enkelt återställas enligt överenskommelse med säljaren om så önskas.
Lägenheten är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med naturen inpå knuten. Flertal golf och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms City.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter. Inom den välordnade föreningen finns både parkering och garage. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. På de bilfria innergårdarna finns lekplats med grillmöjligheter. Tillgång till föreningslokal finns för diverse festligheter, övernattningsrum för dina gäster samt fotbollsplan, tennisbana med basketkorgar och boulebana!

Varmt välkommen med ditt intresse - kontakta mäklaren på nr 0732-62 72 82


Boarea
81 kvm
Avgift
6 367 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2023-09-23

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2023-09-23. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.