Nordanvägen 27 / Västerhaninge / Haninge

Unik chans - möjligheternas villa!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
162/10 kvm
Driftkostnad
35 500 kr/år
Tomtarea
1 028 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2017-12-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Nordanvägen såldes av oss 2017-12-04. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Nordanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna unika och sällsynta möjlighet att förvärva en av få villafastigheter i central Västerhaninge, belägen i slutet av en återvändsgata, ett stenkast bort från utmärkt service, kommunikation, bra barnomsorg samt skolor. Villan är i moderniseringsbehov och disponerar över dryga 170 kvm boa. Fastigheten har varit i familjens ägor sedan byggåret och är mycket välplanerad med bl.a stora umgängesytor, extra rymligt kök, möjlighet till sex st sovrum och ett dubbelgarage om 57 kvm med förrådsdel. Med ogenerat läge avnjuts den generösa trädgårdstomten om 1028 kvm där lekvänlig gräsmatta finns, flera uteplatser mot perfekta sollägen, altan under tak samt markis och ett antal träd att söka skugga under årets varmaste dagar.

Från Nordanvägen 27 är det drygt 500 m gångväg genom familjärt villaområde till utmärkta kommunikationer som pendeltåg där Stockholms innerstad eller Nynäshamn nås inom 30 min. Strax utanför fastigheten trafikerar även bussar till stationen, praktiskt vintertid eller för de minsta resenärerna som behöver ta sig på egen hand. Intill pendeltågsstationen ligger Västerhaninge Centrum praktiskt beläget och erbjuder flertal mataffärer, restauranger, gym, bank samt allt från sjukvård till systembolag. Omtyckt barnomsorg och skolor upp till årskurs 9 är belägna endast 50 m bort från fastigheten, vilket gör det enkelt för barnen att själva gå till och från skolan. Fritiden berikas med naturupplevelser i både skog och hav och flertal idrottsanläggningar finns att tillgå såväl som ridhus och ishall, allt detta en kort promenad bort.

Varmt välkommen till ett sällsynt tillfälle!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration