Ribby allé 94 - Bovieran / Västerhaninge / Haninge

Som att bo på Rivieran! Gavelläge & HISS!

Slutpris
2 975 000 kr
Boarea
86.8 kvm
Avgift
5 958 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ribby allé 94 - Bovieran såldes av oss 2019-11-24. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inspirerat av den Franska Rivieran säljs nu denna eftertraktade, moderna och rymliga bostadsrätt i Bovieran om 3 rok. Lägenheten är belägen högst upp i huset med gavelläge och nås med hiss, har upp till 3,40 m i takhöjd, inglasad balkong och rymliga sällskapsytor samt direkt access till Bovierans unika klimatstyrda vinterträdgård som med sina palmer, olivträd, exotiska växter bidrar till behaglig värme året om och för tankarna till Medelhavet. Förutom över 1300 olika växtarter finns här en damm med fiskar, stora parkytor, boulebana, dart och ett mindre gym. För övernattande gäster finns en gästlägenhet att hyra och kostnadsfri tillgång finns till en stor och uppskattad föreningslokal med kök där privata, familjära festligheter kan anordnas kostnadsfritt.

Brf Bovieran Haninge byggdes år 2015 och innehåller 48 bostadsrättslägenheter där grannskapet är lättsamt och likasinnat. Ett krav att bo i föreningen är att förvärvaren fyllt 55 år. Gemensamheten är innerlig och varm där du erbjuds umgänge och olika aktiviteter ibland flera gånger i månaden. I månadsavgiften ingår vatten, värme, nätavgift el samt Telia Tripple Play och parkeringsplats finns att hyra.

Beläget strax intill Västerhaninge Centrum, med pendeltågsstation, livsmedelsbutiker, bageri, apotek, vårdcentral, banker, bibliotek och systembolag.
Inte långt från Västerhaninge finns fina golfbanor, ridskola, vidsträckta strövområden och saltsjön med bra möjlighet till bad och båtliv!

Bekvämare än så här blir det inte! - Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.