Ribby Allé 4 / Västerhaninge / Haninge

Ljus 3:a med stor balkong och radhuskänsla på populära Ribby Allé!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
67.5 kvm
Avgift
5 544 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ribby allé såldes av oss 2020-09-03. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på ribby allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade och ljusa 3:a med radhuskänsla på populära Ribby Allé! Belägen i nybyggt område med välskötta innergårdar, mysig trädgårdskänsla och självklar gemenskap mellan grannar.

Här finns två uteplatser varav en är vid entrén samt en stor balkong med ett underbart solläge och storslagen utsikt över närområde och Västerhaninges praktfulla kyrktorn. Lägenheten har genomgående parkettgolv, vita väggar och bjuder på ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk. Gediget kök med goda arbetsytor inbjuder till matlagning och gott om plats finns för matbord där man kan njuta av närområdets trevliga utsikt. Vardagsrummet har generösa fönsterpartier samt utgång till balkongen som ger ett underbart ljusinsläpp. I lägenheten finns gott om utrymme för förvaring samt ett tillhörande förråd som ligger precis vid lägenheten.

Ett kort gångavstånd från Ribby Allé ligger Västerhaninge C där både små och stora ärenden kan uträttas. Här finns utmärkta kommunikationer, restauranger, matbutiker, gym, Systembolag, apotek, bank mm. Runt hörnet finns också vackra strövområden och på sommartid kan man smidigt ta sig till Årsta havsbad där man kan njuta av sol och bad.

Varmt välkomna till hem där det bara är att flytta in, trivas och bo i! Möjlighet finns till snabbt tillträde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.