Ribby Allé 94 - BOVIERAN

Ribby Allé 94 - BOVIERAN

Slutpris

3 000 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ribby Allé 94 - BOVIERAN


Slutpris
3 000 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Äntligen en 2:a till salu i Brf Bovieran!

Inspirerat av den Franska Rivieran säljs nu denna eftertraktade, moderna och rymliga bostadsrätt i Bovieran om 2 rok. Lägenheten är belägen på mitten våningen och nås med hiss. Jättefin och välvårdad lägenhet med inglasad balkong och rymliga sällskapsytor samt direkt access till Bovierans unika klimatstyrda vinterträdgård som med sina palmer, olivträd, exotiska växter bidrar till behaglig värme året om och för tankarna till Medelhavet. Förutom över 1300 olika växtarter finns här en damm med fiskar, stora parkytor, boulebana, dart och ett mindre gym. För övernattande gäster finns en gästlägenhet att hyra och kostnadsfri tillgång finns till en stor och uppskattad föreningslokal med kök där privata, familjära festligheter kan anordnas kostnadsfritt.

Brf Bovieran Haninge byggdes år 2015 och innehåller 48 bostadsrättslägenheter där grannskapet är lättsamt och likasinnat. Ett krav att bo i föreningen är att förvärvaren fyllt 55 år. Gemensamheten är innerlig och varm där du erbjuds umgänge och olika aktiviteter ibland flera gånger i månaden. I månadsavgiften ingår vatten, värme, nätavgift el samt Telia Tripple Play och parkeringsplats finns att hyra.

Beläget strax intill Västerhaninge Centrum, med pendeltågsstation, livsmedelsbutiker, bageri, apotek, vårdcentral, banker, bibliotek och systembolag.
Inte långt från Västerhaninge finns fina golfbanor, ridskola, vidsträckta strövområden och saltsjön med bra möjlighet till bad och båtliv!

Varmt välkomna till Ribby Allé 94 - Bovieran!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 491 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2021-02-23

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Ribby Allé såldes av oss 2021-02-23. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ribby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.