Salviagränd 18 / Västerhaninge - Jägartorp / Västerhaninge / Haninge

Gavelläge i mycket eftertraktat och populärt område!

Slutpris
3 320 000 kr
Boarea
122 kvm
Driftkostnad
36 102 kr/år
Tomtarea
256 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Salviagränd såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Salviagränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Jägartorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i eftertraktade och familjära Jägartorp finns nu äntligen detta optimalt planerade 1-plans hus till salu! Bostaden präglas av härliga sällskapsytor, magiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en mycket trevlig trädgård utan insyn belägen mot allmänning.

Här erbjuds du stora öppna ytor och kommer direkt in i den rymliga hallen med både plats för avhängning samt en praktisk klädkammare i anslutning. Genomgående ligger vackert slitstarkt ekparkettgolv och väggarna är ljust målade. Kök, matplats och vardagsrum bjuder in till sociala tillställningar med gott om utrymme för de större sällskapen.

Utöver detta finner ni här tre sovrum i mycket bra storlek, en gäst WC, badrum samt en renoverad tvättstuga med groventré och bastu. I anslutning till vardagsrummet ligger ett stort förråd om 10 kvm som många i området bygger om och disponerar som ytterligare ett sovrum.

Som om inte allt detta vore nog så har alla fönster och altandörrar bytts ut. I vardagsrum och matplats har det investerats i fönster från golv till tak som skapar ett mycket härligt ljusinsläpp och en grönskande utsikt.

I samfälligheten ingår såväl TV, Internet samt IP telefoni via eget fibernät som garage och parkeringsplats. Fina lekplatser finns i området och det är aldrig långt till skärgården. Strax utanför trafikerar bussar till kommunens olika delar och det är ca 1 km till Västerhaninge Centrum där brett serviceutbud erbjuds med flertal livsmedelsaffärer, systembolag, mysiga caféer och restauranger samt pendeltåg som med kvartstrafik går mot Stockholm Central.

Mycket varmt välkomna på visning av detta härliga boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.