Salviagränd 18

Salviagränd 18

Slutpris

3 320 000 kr


Västerhaninge - Jägartorp— Västerhaninge— Haninge

Salviagränd 18


Slutpris
3 320 000 kr

Västerhaninge - Jägartorp— Västerhaninge— Haninge

Gavelläge i mycket eftertraktat och populärt område!

Mitt i eftertraktade och familjära Jägartorp finns nu äntligen detta optimalt planerade 1-plans hus till salu! Bostaden präglas av härliga sällskapsytor, magiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en mycket trevlig trädgård utan insyn belägen mot allmänning.

Här erbjuds du stora öppna ytor och kommer direkt in i den rymliga hallen med både plats för avhängning samt en praktisk klädkammare i anslutning. Genomgående ligger vackert slitstarkt ekparkettgolv och väggarna är ljust målade. Kök, matplats och vardagsrum bjuder in till sociala tillställningar med gott om utrymme för de större sällskapen.

Utöver detta finner ni här tre sovrum i mycket bra storlek, en gäst WC, badrum samt en renoverad tvättstuga med groventré och bastu. I anslutning till vardagsrummet ligger ett stort förråd om 10 kvm som många i området bygger om och disponerar som ytterligare ett sovrum.

Som om inte allt detta vore nog så har alla fönster och altandörrar bytts ut. I vardagsrum och matplats har det investerats i fönster från golv till tak som skapar ett mycket härligt ljusinsläpp och en grönskande utsikt.

I samfälligheten ingår såväl TV, Internet samt IP telefoni via eget fibernät som garage och parkeringsplats. Fina lekplatser finns i området och det är aldrig långt till skärgården. Strax utanför trafikerar bussar till kommunens olika delar och det är ca 1 km till Västerhaninge Centrum där brett serviceutbud erbjuds med flertal livsmedelsaffärer, systembolag, mysiga caféer och restauranger samt pendeltåg som med kvartstrafik går mot Stockholm Central.

Mycket varmt välkomna på visning av detta härliga boende!


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
36 102 kr/år
Tomtarea
256 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-17

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Salviagränd såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Salviagränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.