Skarplöts Allé 9a / Västerhaninge / Haninge

Underbar 4:a med stor uteplats!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 323 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på skarplöts allé såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på skarplöts allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen till salu - 81 optimalt planerade kvadratmeter med radhuskänsla i mycket populärt område! Varmt välkomna till Skarplöts allé 9A och denna härliga fyra med stor uteplats på föreningens kanske bästa läge. Lägenheterna är uppförda 2012 och har genomgående vackra parkettgolv, ljusa väggar samt generösa fönster med spröjs som bidrar till både underbart ljusinsläpp och en härlig atmosfär.

Direkt när du kliver innanför dörren möts du av öppna ytor och goda förvaringsmöjligheter i den stora hallen med tillhörande klädkammare. Bostaden har tre stycken sovrum, ett stort badrum med tvättmaskin samt öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har en modern stil som erbjuder både god förvaring och arbetsyta.
Så med andra ord är detta det perfekta boendet för er som bara vill flytta in och njuta av vad både område och bostad har att erbjuda.

Brf Blåklockan är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär och svampskog inpå knuten. Flertal golf och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration