Solhemsvägen 5

Solhemsvägen 5

Slutpris

1 500 000 kr


Ribby— Västerhaninge— Haninge

Solhemsvägen 5


Slutpris
1 500 000 kr

Ribby— Västerhaninge— Haninge

Gavellägenhet i härliga Ribby!

Kontakta mäklare för visning - Välplanerad och ljus lägenhet bekvämt belägen på 1 trapp med gavelläge. Mysig entré på framsida samt en stor och inglasad balkong på baksidan som fungerar perfekt som uterum både sommar och vintertid!

Här erbjuds du ett optimalt boende med rymligt sovrum, ett ombyggt rum med fönster mot vardagsrum för ljusinsläpp samt en praktisk klädkammare alternativt kontor i hallen. Lägenheten har genomgående ljusa golv och fint målade väggar i dova kulörter.

Lägenheten erbjuder trevliga sociala ytor i kök och vardagsrum samt utgång till den underbara inglasade balkongen i soligt läge. I det praktiska arbetsköket finns gott om förvaring och matplats invid fönsterparti. Det väl tilltagna vardagsrummet rymmer såväl större soffgrupp som ytterligare matplats och ett fint ljusinsläpp.

Det stilrena badrummet har stambytts under 2022 och är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare, duschdörr, kommod, spegelskåp och wc. Här har det valts moderna matta vita kakelplattor samt ett klinkergolv i mörkare grått som bryter av och kompletteras i den gråa kommoden.

Västerhaninge präglas av grönskande områden med närhet till både friluftsliv och optimala kommunikationer. Ribby är en mycket omtyckt och populär del av Västerhaninge tack vare sitt lugn och närhet till både barnomsorg, serviceutbud och pendeltåg.

Känns detta som ett boende för dig? Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
69 kvm
Avgift
5 440 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2022-09-16

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Solhemsvägen såldes av oss 2022-09-16. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Solhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.