Växelbruksvägen 37 / Västerhaninge - Nedersta / Västerhaninge / Haninge

För den stora familjen - inflyttningsklart oktober 2018

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
121/2 kvm
Avgift
5 319 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-07-06
Bostaden är såld!

Denna radhus på Växelbruksvägen såldes av oss 2018-07-06. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Växelbruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Nedersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bli först att flytta in i detta nyproducerade Svanenmärkta radhus om rymliga 121 kvm med en generös tomtyta om totalt ca 160 kvm varav en gräsyta om ca 100 kvm. Huset är bekvämt beläget strax intill föreningens grönområde med en stor lekpark och konstgjord sjö. Huset är under produktion och beräknas vara inflyttningsklart den 9 oktober 2018.

Bostaden erbjuder bekvämlighet, stort ljusinsläpp och härlig rymd med upp till fyra sovrum, två badrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Separat tvättstuga finns såväl som uteförråd, flertal garderobsskåp och en klädkammare. Den sociala planlösningen på entréplan bjuder på ett stort ljusinsläpp och utgång till två uteplatser med härliga soltillfällen och fri utsikt. Huset är välplanerat och utmärkt standard erbjuds redan från start som kök från Marbodal i stilval Classic med integrerade och rostfria vitvaror, helkaklade badrum, golvvärme på hela entréplan och ekparkett genomgående i hela huset. Mellan husen finns en häck mot grannen och lokalgatan samt en mycket generös, privat tomtyta om ca 100 kvm som vetter mot en insynsskyddat grönområde. Parkeringsplats finns utanför huset och möjlighet att uppföra carport därutöver.

Brf Vårdagjämning i området Årstiderna i Nedersta är beläget i ett trevligt och naturnära område, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Endast 10 min gång eller bilavstånd bort uträttas både stora och små ärenden och det är mindre än 30 min till Stockholms innerstad oavsett om du tar bil eller pendeltåg beläget endast 15 minuters gångavstånd från bostaden.
Området erbjuder ett fantastiskt läge för promenader, cykelturer, löprundor i det trevliga naturområdet som omgärdar Västerhaninge.
Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse. Närheten till flera idrottsanläggningar är påtaglig där fritidsaktiviteter utövas på Hanvedens idrottsplats med fotbollsarena och ishall. Ridsportintresset är utbrett i området och flera ridanläggningar finns däribland Blåkulla ridskola.
Påtagligt nära finns flertal badplatser och med cykel tar du dig till Årsta havsbad för ett härligt sommardopp och härliga soltimmar erbjuds bland sanddynorna. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera olika förskolor till Ribby högstadieskola.
Västerhaninge centrum, beläget ca 3 km bort, erbjuder utmärkt närservice med allt från flertal matbutiker, varierande restauranger, vårdcentral, banker, apotek och systembolag.

Bostaden säljs på ritning men det går bra att åka ut till området och se huset utvändigt.

Varmt välkommen till en unik chans - kontakta mäklaren med ditt intresse redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.