Villavägen 232 / Västerhaninge / Haninge

Välplanerat radhus med inglasad uteplats!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea/biarea
122/8 kvm
Driftkostnad
30 800 kr/år
Tomtarea
176 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-11
Bostaden är såld!

Denna radhus på Villavägen såldes av oss 2018-09-11. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Villavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Villavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerat radhus med inglasad uteplats beläget på familjevänliga Villavägen, ett stenkast från skolor, barnomsorg, service och utmärkta kommunikationer,
Här bor ni bekvämt med några av de tyngsta renoveringsarbetena bakom er då fönster, panel och taket har renoverats under de senaste åren. Maskinparken i köket samt varmvattenberedaren är också ny (2014 -2017).

Förutom möjligheten med upp till 4 st rymliga sovrum erbjuder detta radhus generösa umgängesytor med den inglasade uteplatsen som tack vare infravärmen används som ett extra rum året om. Här kan hela familjen med vänner gärna samlas och umgås.
Radhuset lämpar sig bäst för familjen som önskar prägelsätta sitt egna boende då moderniseringsbehov föreligger.
Möjligheter finns även att skapa en modern öppen, social planlösning mellan vardagsrum och kök med köksö.
Den generösa trädgårdstomten med ett utmärkt läge erbjuder sol hela dagen. odlingslådor och stora umgänges och lekytor.
Bekvämt garage med eldriven garageport finns i länga ett stenkast bort samt därutöver generösa förrådsutrymmen belägna på den egna tomten.

Barnvänligt och lugnt kvarter med självklar grannsämja och samhörighet. Utanför bostaden finns en mindre lekplats och på bekvämt avstånd nås Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som bl.a. erbjuder flera livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i närområdet. Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg 73 som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City, både med bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och rikligt med fritidsaktiviteter finns att tillgå. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskotur vintertid.

Kontakta mäklaren med ditt intresse redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration