Villavägen 14 / Västerhaninge / Haninge

Med områdets bäst uppskattade läge!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
122/8 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Tomtarea
191 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på villavägen såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på villavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

300 meter från Västerhaninge centrum och pendeltågsstation samt med ett av områdets bäst uppskattade lägen finns nu detta genomgående fräscha radhus till försäljning. Radhuset är lugnt beläget med trevliga uteplatser som innefattar fina, insynsskyddade gräsytor, rosbuskar och altaner som gränsar till innergård med större lekplats.
Radhuset möjliggör upp till 4 st rymliga sovrum och generösa umgängesytor erbjuds där den öppna, sociala planlösning mellan vardagsrum och kök skapar ytor där hela familjen med vänner kan samlas och umgås.
Bekvämt garage finns i länga ett stenkast bort samt därutöver generösa förrådsutrymmen belägna på den egna tomten.

Inom 5 minuter nås Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som bl.a. erbjuder flera livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker och mycket mer. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i närområdet. Oavsett om du väljer att ta bilen eller pendeltåget nås Stockholm City inom 30 minuter. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och rikligt med fritidsaktiviteter finns att tillgå. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskotur vintertid.

Visning planerad i januari! Kontakta mäklaren med ditt intresse redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.