Norrvedastrand 25

Norrvedastrand 25

Slutpris

4 100 000 kr


Norrvedastrand— Vätö— Norrtälje

Norrvedastrand 25


Slutpris
4 100 000 kr

Norrvedastrand— Vätö— Norrtälje

Norrvedastrand - fräscht fritidshus med närhet till vattnet

Nu finns ett fräscht fritidshus (2016 från Hudikhus) för åretruntbruk och närhet till vattnet till försäljning i Norrveda strand. Fastigheten ligger som sista hus på återvändsgata. Huset och dess 54 kvm är välbyggt och smakfullt inrett och otroligt yteffektivt. Vardagsrum och kök i öppen lösning, kaklat badrum med eltoalett, två sovrum . Härlig takhöjd upp i nock i den öppna planlösningen och generösa fönsterpartier bidrag också till mycket ljus och volym till huset. Braskaminen är både vacker att se på och värmer gott. På baksidan en stor härlig och insynsskyddad altan där man umgås hela dagen.

Här bor du ett stenkast från havet i denna välskötta och trivsamma samfällighetsförening. Härlig tomt med gräsmattor och berg i dagen kombinerat med en del perenner till en vacker helhet. På fastigheten finns även två isolerade gästhus på 15- respektive 10 kvm varav det större gästhuset har ett förråd på 5 kvm. För den trädgårdsintresserade finns även ett växthus.

En kort promenad ner till samfällighetens fantastiska bad- och båtplats där du inte bara finner en välskött strand med brygga, utan även båthus, bastu, lekplats och mer därtill. Båtplats ingår till fastigheten och det finns även gästbåtplatser. En välskött förening som har gemensam VA-anläggning och trevlig gemenskap.

En fräsch fastighet i lugn miljö och i ett härligt område med närhet till vattnet. En roslagsdröm för barnfamiljen.

Norrvedastrand finner du på Vätös västra sida, söder om Vätöhuvud och ligger ca 2 mil från Norrtälje. Det är ca 1,5 km promenad till buss nr 638 till Norrtälje stad. Välsorterad mataffär ca 4 km.
Vätö har blivit populärt på senare år tack vare tillgängligheten till Norrtälje samt närhet till skola/förskola, bygghandel, mataffär, pizzeria, och snabb access till havet från Vätösundet.


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
24 650 kr/år
Tomtarea
1 108 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norrvedastrand såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Norrvedastrand.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.