Bergsvikssjövägen 102 / Bergsvik / Vätö / Norrtälje

Underbart boende i söderläge på en höjd med utsikt över Norrtäljeviken!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
23 113 kr/år
Totalareal
2 620 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Bergsvikssjövägen såldes av oss 2019-04-19. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Bergsvikssjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergsvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fastigheten ligger i söderläge på en höjd med utsikt över Norrtäljeviken. Framför huvudbyggnaden ligger en rymlig altan med plats för umgänge, solande och måltider. Till fastigheten hör också en permanent ägd båtplats vid Bergsviks brygga, ca 350 meter från tomten. Välkomnade entré med plats för avhängning av ytterkläder och utsikt mot vattnet. Hallen leder vidare mot kök och vardagsrum. I vardagsrummet kan man njuta av den öppna spisen samt ha stora familjemiddagar vid det generösa fönstret. Köket har en fungerande vedspis och bekvämligheter som diskmaskin. Vidare finns två bra sovrum samt badrum och bastu. Gott om sovmöjligheter för att kunna ta med vänner och familj på besök. Både stamfastigheten och gäststugan har permanentstandard.

Här bor ni med en vacker utsikt mot vattnet och en barnvänlig tomt som passar för lek och spel. Bryggan och sandstranden ligger endast 350 meter från huset. Det finns många fina ställen att ta sig till med båt på kort tid. Särskilt välbesökt är Gräddö där man kan köpa glass, fika samt tanka. På Lidö och Fejan finns fina restauranger och i Norrtälje finns shopping, service samt matbutiker.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration