Bergsvikssjövägen 102

Bergsvikssjövägen 102

Slutpris

3 350 000 kr


Bergsvik— Vätö— Norrtälje

Bergsvikssjövägen 102


Slutpris
3 350 000 kr

Bergsvik— Vätö— Norrtälje

Underbart boende i söderläge på en höjd med utsikt över Norrtäljeviken!

Fastigheten ligger i söderläge på en höjd med utsikt över Norrtäljeviken. Framför huvudbyggnaden ligger en rymlig altan med plats för umgänge, solande och måltider. Till fastigheten hör också en permanent ägd båtplats vid Bergsviks brygga, ca 350 meter från tomten. Välkomnade entré med plats för avhängning av ytterkläder och utsikt mot vattnet. Hallen leder vidare mot kök och vardagsrum. I vardagsrummet kan man njuta av den öppna spisen samt ha stora familjemiddagar vid det generösa fönstret. Köket har en fungerande vedspis och bekvämligheter som diskmaskin. Vidare finns två bra sovrum samt badrum och bastu. Gott om sovmöjligheter för att kunna ta med vänner och familj på besök. Både stamfastigheten och gäststugan har permanentstandard.

Här bor ni med en vacker utsikt mot vattnet och en barnvänlig tomt som passar för lek och spel. Bryggan och sandstranden ligger endast 350 meter från huset. Det finns många fina ställen att ta sig till med båt på kort tid. Särskilt välbesökt är Gräddö där man kan köpa glass, fika samt tanka. På Lidö och Fejan finns fina restauranger och i Norrtälje finns shopping, service samt matbutiker.

Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
23 113 kr/år
Tomtarea
2 620 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.