Fiskebyvägen 34 / Fiskebyn / Vätö / Norrtälje

Topprenoverat i havsnära läge

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
50/15 kvm
Driftkostnad
29 815 kr/år
Tomtarea
411 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-10-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fiskebyvägen såldes av oss 2017-10-16. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Fiskebyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fiskebyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns äntligen ett av de fina husen i populära området Fiskebyn till salu. Huset är ovanligt välskött och står nu i toppskick, redo att ta emot sin nästa ägare. Ett hus att fira midsommar i, likväl som jul. Ljusa toner möter gedigna materialval och genom de stora fönsterpartierna i vardagsrummet skymtar Björköfjärden. Bostaden är fördelad på vardagsrum och fullt utrustat kök i öppen lösning med tak upp i nock, stort sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum som fungerar lika bra som barnrum som en lyxig klädkammare. Helkaklat badrum med kombitvättmaskin, vattentoalett och golvvärme, för att komplettera den höga standard som detta hus håller.

På fastigheten finns även ett generöst gästhus på 15 kvm, som är sammanbundet med huvudhuset via ett trädäck på ca 60 kvm. Förrådsbyggnad med snickarbod för den händige finns också och alltihop omgärdas av staket, för ett privat och barnsäkert läge.
Tomten på 411 kvm består av gräsytor med fruktträd som äpple, päron och plommon samt rabatter med bland annat rabarber. Hela tomten omgärdas av vintergrön häck av olika slag.

Har du aldrig varit i Fiskebyn är det väl värt ett besök! Upplev detta havsnära läge i en samfällighetsförening som slår det mesta i form av kvalitet och utrustning. Här är vatten och avlopp samfällt och ingår i avgiften, liksom egen badplats, småbåtshamn, gästbrygga, bastu och mycket mer. Från stranden möts du av en vidsträckt havsutsikt.

Välkommen på visning i höst!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration