Fiskebyvägen 59

Fiskebyvägen 59

Slutpris

4 100 000 kr


Fiskebyn— Vätö— Norrtälje

Fiskebyvägen 59


Slutpris
4 100 000 kr

Fiskebyn— Vätö— Norrtälje

Modernt och lättskött sjöställe

Bara 30 meter från den mysiga badstranden ligger detta moderna, kompletta och vinterbonade boende med en totalyta om 92 kvm fördelat på tre sammanhängande byggnader på en lättskött strandtomt om 340 kvm.

Planlösningen i huvudbyggnaden bjuder på vardagsrum och kök i öppen planlösning med strålande sjöutsikt, badrum med vattentoalett och ett stort sovrum som kan delas av till två. Detta hus sammanbinds genom den väl tilltagna hallen med två stora sovrum varav det ena har två fönster och en glasad dörr mot altanen och strålande sjöutsikt. Även från det helt insynsskyddade soldäcket är det strålande utsikt över Björköfjärden genom glaspartierna i det stora välbyggda uterummet.

Den fina och lättskötta tomten har plana gräsytor för lek och spel och ansluter fint mot den lilla badstranden framför huset bara 30 m bort. Här finns även ett trädäck mot vattnet där man kan sitta och njuta av utsikten när det inbyggda soldäcket blir för varmt. Till huset hör en egen sjöbod, båt- och parkeringsplats.

Fiskebyn är ett unikt område där det mesta finns eller ingår. Här finns en fin gemensam bastu att boka med altan och egen strand. Båtplats, gästhamn, badstrand och brygga, gemensamt WC avlopp och vatten till alla fastigheter, sophämtning, parkering m.m. finns och ingår i avgiften. Föreningen har även en lokal som kan hyras, vägarna plogas vintertid och det går bra att nyttja huset året runt. Samfälligheten har beställt och bekostar indragning av fiber under 2019.

Nära till fin natur, strövområden, vacker skärgård med badöar, sjökrogar och stränder. Läs mer på www.fiskebyn.se

Välkommen på visning!


Boarea
52 kvm
Driftkostnad
32 083 kr/år
Tomtarea
340 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fiskebyvägen såldes av oss 2018-06-27. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Fiskebyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.