Marsbacksvägen 6 / Vätö-Marsbacken / Vätö / Norrtälje

Vätö/Marsbacken - fritidshus med bra läge

Slutpris
1 410 000 kr
Referensnummer
148 760
Boarea
44 kvm
Driftkostnad
14 430 kr/år
Tomtarea
2 198 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Marsbacksvägen 6 såldes av oss 2014-09-28. Se alla våra försäljningar i Vätö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vätö-Marsbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt och välplanerat fritidshus med bra läge i Marsbacken och närhet till bad-och båtplats. Hus i ljusa färger och med nyrenoverat badrum. Isolerad utbyggd och nyrenoverat gästhus med kök, sovrum och toalett samt en egen altan. Dubbla altaner vid huvudhuset varav en under tak i västerläge. Egen borrad brunn. Öppen och ljus tomt med många möjligheter. Ett välskött fritidshus i omtyckt område.

Badplats i väster ca 800 m och båtplats (följer med fastigheten om man vill) ca 1 km i Vätösundet. Buss till Norrtälje 200 m och välsorterad livsmedelsaffär 4 km. Till Norrtälje är det ca 2 mil och till Stockholm ca 8 mil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.