Odonstigen 1

Odonstigen 1

Slutpris

3 500 000 kr


Vätö— Norrtälje

Odonstigen 1


Slutpris
3 500 000 kr

Vätö— Norrtälje

Stilrent vinterbonat fritidshus med stort gästhus på Vätö

Välkommen till detta stilfulla fritidshus med ett fantastiskt läge på Vätö. Här finns allt du behöver för en bekväm och avslappnad livsstil. Huset som har 3 rum med en yta på ca 72 kvm har totalrenoverats inomhus och är stilfullt inrett med hög standard. Det har installerats ett helt nytt avlopp samt ny installerad fiber. Den stora charmiga tomten öppnar upp för många härliga utomhusaktiviteter med familj och vänner. Dessutom finns ett stort gästhus på ca 20 kvm med egen gästtoalett för extra boende när du har gäster på besök. Denna unika egendom är perfekt för avkoppling och en önskvärd livsstil.

Njut av lugnet och rofylldheten i Vätös fantastiska natur utan att kompromissa på bekvämligheter. Här kan du koppla av i trädgården, äta utomhus på den stora altanen och ta en bra bok och och luta sig till baka i solstolen. Placeringen är helt enkelt idealisk för att släppa taget om vardagens stress och njuta av det enkla i livet.

Ta tillfället i akt och följ med på en visning av detta fantastiska fritidshus på Odonstigen 1 Vätö, perfekt för dig som söker en bekväm och trivsam livsstil.

Dyvik (Vätöhuvud) är ett smultronställe i Roslagen med närhet till Björköfjärden som vetter mot havet. I området finns en välskött barnvänlig badplats med sandstrand ca 600m från fastigheten och en skyddad båthamn i Långnäsviken.

Till Vätö finns bilväg över bro och på ön finns en året runt öppen lanthandel som är ombud för ATG, apotek, post och systembolag, ca 4 km från huset.
Direktbuss med SL till Norrtälje som stannar ca 900 meter från huset. Från Norrtälje finns anslutningsbussar mot Stockholm.

Varmt välkomna!


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
24 260 kr/år
Tomtarea
2 307 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-03-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Odonstigen såldes av oss 2024-03-26. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Odonstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.