Utvedavägen 145

Utvedavägen 145

Slutpris

1 935 000 kr


Utveda— Vätö— Norrtälje

Utvedavägen 145


Slutpris
1 935 000 kr

Utveda— Vätö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med vattentoalett

Här på Utvedavägen 145 välkomnas du till ett ljust, öppet och stilrent fritidshus med härlig atmosfär med en mysig braskamin i vardagsrummet. Här semestrar du på 120+9 kvadratmeter och får plats med både familj och gäster.

Här välkomnas du av en stor, välplanerad och funktionell hall. Vidare finns ett stort kök och ett rymligt, lättmöblerat vardagsrum med fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, Huset har tre sovrum varav ett som kan delas av så man kan få till fyra om så önskas. Badrum med vattentoalett samt en rymlig tvättstuga.

Stor altan som sveper runt huset med sol från morgon till kväll. Huset är vinterbonat och nuvarande ägare har bott i huset året om.

Plan tomt i soligt sydvästläge med stora gräsytor för lek och spel, närhet till fotbollsplanen och det fina badet i insjön. Här finns även två uthus. Ungefär 1 1/2 km från huset finns även ett bad i Vätösund och en båthamn där det finns möjlighet till båtplats. Fina promenad- och cykelvägar i området gör att du enkelt når den södra delen av Vätö med ytterligare badplatser, restaurang, mataffär m.m.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
120/9 kvm
Driftkostnad
28 675 kr/år
Tomtarea
2 352 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Utvedavägen såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Utvedavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.