Brännuddsvägen 5

Brännuddsvägen 5

Slutpris

2 750 000 kr


Rindö— Vaxholm

Brännuddsvägen 5


Slutpris
2 750 000 kr

Rindö— Vaxholm

SJÖUTSIKT | VINDSVÅNING | MODERNT SKÄRGÅRDSLIV

VÄLKOMMEN till denna moderna sekelskifteslägenhet om 74 kvm belägen i en vacker stenbyggnad anno 1901 med underbar historisk miljö vid vattnet! Här erbjuds ni en bostad med ett oslagbart natur -och havsnära läge i modern skärgårdsidyll. Ett härligt boende som präglas av sekelskiftesdetaljer med pampig takhöjd, djupa fönsternischer samt möjlighet till 2 sovrum för den som önskar. Perfekt planerade kvadratmetrar i öppen planlösning med generösa ytor och vackert ljusinsläpp!

FÖRENINGENS EKONOMI är stabil och stora renoveringar är genomförda som till exempel takrenovering, installation av bergvärme, stambyte samt renovering och målning av alla fönster utvändigt. Även entrédörrar och trapphusen har nyligen målats om. I föreningens gemensamma utrymmen finns gemensam tvättstuga, källar- och vindsförråd.

OMRÅDET Rindö Hamn är en modern skärgårdsidyll där man bland annat stoltserar med både lokalproducerad ost från prisbelönta Anna på Ostmakeriet, ölbryggeri samt eget kafferosteri. Här finns också ett flertal mysiga restauranger som lockar hela Vaxholm för besök.

FÖR DEN AKTIVA finns alla möjligheter till motion - antingen genom den lokala idrottsföreningen Ka1ifs gedigna träningsutbud, på inomhusgymmet FysioPlus, på tennisbanan , utegymmet eller i elljusspåret. I de intilliggande skogarna finns både bär och svamp. Vill man ta ett dopp finns flera fina badplatser i närområdet.

I RINDÖ HAMN ligger också öns populära skola för årskurs f-6 och i området finns en vacker lekpark, tillika äppellund. Rindös fina förskola ligger 1,5 km bort med sina stora gårdar och generösa lokaler. Mitt på Rindö finns Lanthandeln med generösa öppettider året om och med bra utbud. Utöver det vanliga sortimentet så erbjuds det även färska frukter och bär, grönsaker, nybakat bröd, närproducerat kött från Skarpö Gård samt även postservice.

Varmt välkommen till ett bekvämt och modernt skärgårdliv på Rindö med goda kommunikationer till stan med såväl buss som båt!

Tveka inte att ta kontakt med mig om du har några frågor eller funderingar!
Varma hälsningar,
Reg. Fastighetsmäklare
Wictoria Nilsson
Tel 0739-85 27 72


Boarea
ca 74 kvm
Avgift
3 563 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2023-05-16

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Brännuddsvägen såldes av oss 2023-05-16. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Brännuddsvägen.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.